V4NA: Elítélték a pedofil migránst, aki egy hároméves kislányt zaklatott

Vágólapra másolva!
Kísértetiesnek nevezte az ügyben eljáró ausztrál bíró azt a bűncselekményt, amit egy bevásárlóközpont migráns hátterű őre követett el egy hároméves kislány sérelmére. Az őr 2016 karácsonya előtt a DFO Homebush bevásárlóközpontban kézen fogott egy egyedül játszó kislányt, majd a hátsó lépcsőházon át magával vitte. Az ítélet szerint Mohammad Hassan Al Bayati szexuálisan zaklatta a gyereket, amiért négy és fél év börtönre ítélték – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Egy hároméves kislány 2016 karácsonya előtt egy héttel egyedül játszott a DFO Homebush bevásárlóközpontban, amikor a 30 éves Mohammad Hassan Al Bayati kézen fogta és a vészkijárathoz vezette.

A migráns szexuálisan zaklatta a gyereket,

majd visszavitte őt a játszótéren tartózkodó édesanyjához.

Az ítélet szerint Al Bayati megmutatta a nemi szervét és megérintette a kislány fehérneműjét a lépcsőházban töltött 11 perc alatt.

A család a hónap elején beszélt az esemény okozta kínokról, mindkét szülő depresszióban szenved az eset óta.

"A békés családi életünk megsemmisült, és soha többé nem lesz ugyanaz. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elmondta a rendőrségnek a történteket, ám ez drámai élmény volt számára" - mondta a lány anyja a Sydney Downing Center kerületi bíróságához intézett nyilatkozatában.

Al Bayati végig tagadta a bűncselekményt, de

a bíróság bűnösnek találta őt emberrablásban, szeméremsértésben és bántalmazásban, amit a kislány fehérneműjén megtalált DNS is alátámasztott.

A bíróságon lejátszott felvételeken látszik, hogy a migráns egy kameramentes övezetbe vezeti a kislányt, majd visszaviszi az édesanyjához.

Az ítélet ismertetése során John Pickering bíró kijelentette, hogy "minden anyának joga van magára hagyni gyermekeit egy bevásárlóközpont játszóterén, és elvárhatja, hogy valaki ott tartózkodjon és figyeljen rá".

Pickering bíró kísértetiesnek nevezte az esetet, Al Bayati cselekedeteit rendkívül "merésznek" írta le, és azt mondta, hogy

A migránst négy és fél év börtönre ítélték.