Egy minimalacot akartak, de most egy 170 kilós sertéssel élnek együtt

Vágólapra másolva!
Öt évvel ezelőtt egy törpemalacot akart venni egy angol pár, de kis kedvencük azóta 170 kilósra hízott. A jószág naponta háromszor étkezik, ideje nagy részét pedig a kanapén fekve tölti.
Vágólapra másolva!

Egy 170 kilós malaccal osztja meg az életét egy angol pár. Igaz, a Grace névre keresztelt sertést minimalacként vették meg öt évvel ezelőtt - írja a Mirror.

Nigel Graham és párja azért döntöttek egy minimalac vásárlása mellett, mert a nő allergiás a macskákra és a kutyákra, de szerettek volna egy házikedvencet. Az eladó akkor azt mondta, hogy a koca kifejlett állapotban sem lesz több 30 kilogrammnál.

Grace jelenleg 170 kilót nyom,

és hetente több mint 7000 forintnak megfelelő összegű ételt elpusztít.

A rizspuding és a garnéla a kedvence

A pár korábban úgy döntött, hogy kis kedvencük méretei miatt kiköltöztetik őt a hátsókertbe. A férfi még egy kuckót is épített a sertésnek, amit Gracelandnek neveztek el. A malacnak azonban más tervei voltak, mindössze két éjszakát töltött a házon kívül.

Grace házisertésként éli az életét, szeret melegben és száraz helyen lenni. Így

ideje nagy részét az ágyban, vagy a kanapén fekve tölti

- mondta a lapnak Nigel Graham.

Úgy tűnik, a malacot nem csak ezen a téren kényeztetik el a gazdái: Grace naponta háromszor eszik, a kedvence pedig a rízspuding és a garnéla. A pár pedig a Grace miatt lemondott a bacon fogyasztásáról, nehogy kedvencük rosszul érezze magát.