Farkas Örs: Na, most lett elég!

Vágólapra másolva!
A felvidéki magyarok gyalázása vagy személyes, példátlanul súlyos magánéleti botrányai után Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a koronavírussal kapcsolatban nyilatkozott gyomorforgató stílusban. Ahogy az Origo beszámolt róla, az ATV-ben arról beszélt gyűlölködve, hogy kár, hogy az első magyarországi fertőzött egy iráni, és szerinte emiatt szerencsés a kormány. Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője ezzel kapcsolatban azt írta a Facebookon, hogy "Na, most lett elég!"
Vágólapra másolva!

„Na, most lett elég! Amíg az egész világ azon dolgozik, hogy megoldja az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb egészségügyi katasztrófáját, a Momentum EP-képviselője azon károg, hogy miért egy iráni lett az első fertőzött Magyarországon. Hisz ez nekik politikailag nem használ. Nem most van itt a politikai viták rendezésének ideje, de nem felejtünk, Anna! Addig is szégyelljétek magatokat!"

Nem véletlenül fogalmazott így Farkas Örs a Facebookon, a károg ige használata tökéletesen indokolt. Érdemes megnézni Donáth Anna gyűlölettől eltorzult tekintetét, amint megfeledkezik magáról. Megfeledkezik arról, hogy most nem Cseh "Katkával" röhögcsél az EP-ben, hanem egy televízióban beszél. És ami egymás között számukra elfogadható, mi több, természetes, az a nyilvánosság számára abszolút elfogadhatatlan.