Sofőrnek öltözött szélhámos tinilány garázdálkodik a pozsonyi villamosokon

szélhámos szlovák tinilány
A szélhámos pozsonyi tini a helyi közlekedési vállalat egyenruháját szokta viselni.
Vágólapra másolva!
Bizarr problémával kell szembenéznie a Pozsonyi Tömegközlekedési Vállalat (DBP) vezetőségének és alkalmazottainak. Ugyanis a szlovák fővárosban napok óta egy sofőrnek öltözött tinilány garázdálkodik, aki egymás után állítja meg, és próbálja leváltani a valódi villamosvezetőket - számolt be a már hihetetlennek tűnő esetről a Bumm.sk hírportál.
Vágólapra másolva!

A Bratislavské noviny értesülései szerint

a lány 13-14 éves lehet, és már szállított is utasokat.

Külseje azért megtévesztő, mert a Pozsonyi Tömegközlekedési Vállalat hivatalos egyenruháját viseli.

A szélhámos pozsonyi tini a helyi közlekedési vállalat egyenruháját szokta viselni. Forrás: Pozsonyi Tömegközlekedési Vállalat (DBP)

A DPB több helyen is figyelmeztető felhívást tett közzé a szélhámos lány képével. Mivel valószínűleg kiskorú személyről van szó, az arcát kénytelenek voltak kitakarni.

A cégvezetés arra kérik a sofőröket, hogy semmiképp ne dőljenek be a kérésének, és ne engedjék, hogy bejusson a vezetőkabinba.

Ő nem a mi vezetőnk! - címmel tett közzé figyelmeztetést a Pozsonyi Tömegközlekedési Vállalat vezetése. Azt viszont nem közölték, hogy tettek-e feljelentést a rendőrségen. Forrás: DPB

Egyébként a felhíváson a lány fényképe mellett a neve is szerepel. Mint írták, az egyik közösségi oldalon találtak rá, ahol

gyakran posztol magáról a pozsonyi tömegközlekedéshez köthető környezetben készült szelfiket.

Arról viszont nem számoltak be, hogy az ügyben tettek-e feljelentést a szlovák rendőrségen.