Biden a levélszavazatokban bízik

BIDEN, Joe
Philadelphia, 2020. november 3. Joe Biden, a Demokrata Párt elnökjelöltje integet, miközben megérkezik egy philadelphiai étterembe az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások napján, 2020. november 3-án. MTI/AP/Carolyn Kaster
Vágólapra másolva!
Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje amerikai idő szerint hajnali háromnegyed egykor (magyar idő szerint háromnegyed hétkor) tartott sajtótájékoztatót, amelyben megköszönte a szavazók támogatását és türelmét. Elmondta, hogy úgy érzik, meg tudják fordítani Pennsylvania államot, és képesek lesznek megnyerni a választásokat.
Vágólapra másolva!

Joe Biden azt követően, hogy megköszönte a stábja munkáját és a szavazók türelmét, kijelentette, hogy nagy valószínűséggel el fog húzódni az eredményhirdetés a korai és a levélszavazatok miatt. A demokrata elnökjelölt szerint képesek lesznek megfordítani Pennsylvaniát, és Georgia államban is győzni tudnak.

Jelenleg mindkét államban Donald Trump vezet magabiztosan.

Joe Biden demokrata elnökjelölt. Forrás: MTI/AP/Carolyn Kaster

Biden emellett arról is beszélt, hogy Wisconsin, Michigan és Minnesota államban is képesek lesznek győzni, pedig jelenleg csak Minnesotában vezet, a másik két államban Trumpnál az előny.