12 évesen kapott férfi hormonkezelést egy ausztrál kislány, ezután átesett a klimaxon

zászló, pride, lmbtq,  LMBTQ-transz-BLM, blm, transz, egyesített
Progress pride flag (new design of rainbow flag) waving in the air with blue clear sky, Celebration of gay pride, The symbol of lesbian, gay, bisexual and transgender, LGBTQ community in Netherlands.
Vágólapra másolva!
Az utóbbi hetekben rendkívül sok - a Soros-birodalom által vezényelt - támadás érte Magyarországot a kiskorúak védelméről szóló pedofilellenes törvény miatt. Az Európai Unió Bizottságának elnöke, Ursula von der Leyen például úgy állította be, mintha az megtiltaná a homoszexuális és transzneműek (transgender) számára, hogy úgy éljenek az országban, ahogyan szeretnének. Ez nem igaz, a gyerekeket akarja megvédeni az erőszakos propagandától. Most egy újabb példa igazolja a magyar jogszabály létjogosultságát, egy ausztrál kislány, aki a hormongátló kezelések hatására 15 évesen átesett a menopauzán.
Vágólapra másolva!

A Danube Institute emlékeztet rá: A magyar pedofilellenes törvény mindössze a 18 éven aluli tinédzserekre és gyerekekre vonatkozik és a következőket írja: „...a gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg".

Az amerikai konzervatív Daily Wire cikkében bemutatott egy újabb esetet, amely alátámasztja, hogy a gyerekek védelme érdekében valóban fontos tiltani az olyan tartalmakat, amelyek arra bátorítják a 18 év alattiakat, hogy változtassák meg a biológiai nemüket.

Egy Ausztráliában élő anyuka, Carolyn Tate

elkezdett hormongátlót szedetni 15 éves kislányával miután ő 12 éves korában bejelentette, hogy nem érzi magát lánynak és fiú szeretne lenni.

A hormongátló injekciókat olyan gyerekek számára adják, akik a jelenlegi törvények alapján még túl fiatalok ahhoz, hogy egy nemváltoztató műtéten essenek át.

Tate kislánya

hetekkel a beavatkozás után – 15 évesen – a változó korral járó klimax kellemetlen tüneteit érezte, majd később kiderült, hogy a hormongátló hatására valóban tinédzserként esett át a menopauzán.

Az ausztrál anyuka azonban nem törődve azzal, milyen súlyos egészségügyi következményei lettek gyermekének,

a beavatkozás után tovább folytatja „kezelését" és elhatározta, hogy 16 éves korától tesztoszteron hormonokat fog beadatni kislányának.

A hormongátló injekció további súlyos mellékhatásai közt szerepel a csontritkuláshoz vezető tünet, az alacsony csontsűrűség, emellett a túlzott tesztoszteron beadása meddőséghez is vezethet.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy valóban a nemi identitásukat megkérdőjelező gyerekekre akar lecsapni az LMBTQ-mozgalom erőszakos propagandája? Ennek alapján ugyanis a szülőknek, ha 18 év alatti, akár

5 éves gyerekük úgy érzi, hogy a biológiai nemétől eltérő nemi identitással rendelkezik, azonnal, gondolkodás nélkül súlyos következményekkel járó „kezelésnek" kell alávetniük.

Eszerint azonban a szülőknek abban az esetben is a gyerek akarata szerint kellene dönteniük, amikor 5 éves csemetéjük úgy érzi, hogy kárt akar magának okozni és be akarja dugni az ujját a konnektorba
- hozza példaként a Danube Institute.

Köztudott, hogy kisgyerek és pubertás korban nem elég érettek érzelmileg a gyerekek, hogy olyan, életüket meghatározó döntést hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása, a transzneművé (transgender) válás,

így, ha a mozgalom valóban foglalkozna a gyerekekkel, akkor azért harcolna, hogy csak 18 évesen, felnőttként dönthessenek a fiatalok a nemváltásról, amikor már tisztában vannak elhatározásuk súlyával és azzal, milyen egészségügyi kockázatai vannak a beavatkozásnak.

LMBTQ-propaganda kiskorúaknak Forrás: ZACKARY DRUCKER / THE GENDER SPECTRUM COLLECTION

A magyar törvény elleni tiltakozás alapján tehát csak várnia kell a fiataloknak, hogy legálisan is olyan tartalmakat nézzenek, amelyek a többi közt a nemváltoztatásra buzdítanak, mint ahogy a hazai és a nemzetközi jogszabályok többsége szerint arra is várni kell 18 éves korig, hogy házasodhasson, legálisan alkoholt fogyaszthasson és jogosítványt szerezhessen a fiatal.

Felmerülhet tehát a kérdés:

miért tartja ilyen fontosnak az LMBTQ-lobbi és az amellett kiálló országok és szervezetek, hogy már gyerekként lehessen dönteni a szexuális orientációról és nemváltoztatásról és miért akarja ilyen erőszakosan szexualizálni és befolyásolni a kiskorúak gondolkodásmódját?

Arról, hogyan váltak más gyerekek is a genderpropaganda áldozataivá, a Danube Institute blogján itt lehet olvasni.