Montenegróban fogták el a magyar drogbárót, óriási lövöldözés után

Grubacs Igor
Vágólapra másolva!
Egy tűzpárbaj után, Montenegróban fogták el a rettegett magyar drogbárót, Grubacs Igort. A férfi nyolc hónapja menekült a magyar hatóságok elől, ezalatt vélhetően több országban is megfordult. Azt még nem tudni, hogy kiadják-e majd Magyarországnak.
Vágólapra másolva!

Egy tűzpárbaj után, Montenegróban fogták el a pécsi drogbáróként ismert Grubacs Igort - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az éjszakai életben csak "Találékony Igorként" ismert férfi

elfogásával egy napon a rendőrség lekapcsolt egy marihuána szállítmányt is,

amelyet koronavírus elleni vakcina dobozába rejtettek el. Azt vizsgálják, hogy a férfinek köze lehet-e ehhez az ügyhöz.

Grubacs Igor Montenegróban fogták el Forrás: police.hu

A lapnak Grubacs ügyvédje azt mondta, hogy ő is csak nemrégiben értesült védence elfogásáról és reméli, hamarosan beszélhet majd a férfivel, hogy tisztábban lásson az ügyben. A Blikk szerint Grubacs Igort jelenleg kórházban ápolják.

Még nem tudni, kiadják-e Magyarországnak

A cikkben emlékeztetnek, hogy Grubacs már nyolc hónapja menekült a magyar rendőrök elől. A hatóságok idén januárban éppen egy drogügylet közben csaptak le két emberére egy XIII. kerületi mélygarázsban. Az akkori akcióban lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül negyedmilliárd forint, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb mennyiségű hazai drogfogásának számít.

Igor ezt az ügyletet távolabbról, egy autóból figyelte, és amikor látta, hogy társai megbuktak elmenekült a helyszínről. A rendőrök hiába eredtek a férfi nyomába, nem sikerült elkapniuk. A Blikk úgy tudja,

Grubacs az elmúlt hónapokban vélhetően több országban is megfordult.

A pécsi éjszakai élet rettegett figurájának jelenleg több ügye is fut a bíróságon. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Montenegró kiadja-e majd a magyar hatóságoknak a drogbárót, és ha igen, erre mikor kerülhet sor.