Szánalmasan magyarázkodik az Elk.rtukat támadó producer, megijedt a büntetőfeljelentéstől

Vágólapra másolva!
Megijedt Kovács Gábor, az a producer, aki az Elk.rtuk című politikai krimi nézői ellen próbált háborúzni, és politikai megfontolásból támadta a Gyurcsány-filmet. A Facebookon bocsánatért esdekel. Nincs enyhébb kifejezés: egészen szánalmasan. Azért ijedt meg Kovács, mert Kálomista Gáborék büntetőfeljelentést tesznek. 
Vágólapra másolva!

Szemezgessünk, hogyan próbálja megúszni Kovács Gábor a büntetőfeljelentést, és főleg, a következményeit:

"Soha nem minősitettem a filmet (nem is láttam) és pláne nem a témával van a bajon. A létrejötte mikéntjével. De ha már a mozik befogadták és hirdették a hatalmas érdeklődést, foglalásokat javasoltam....a szokásos humorommal , de messze nem azzal a szándékkal, hogy ne vegyék át!!

Sőt most a vásárlást is (úgy hallom nem is lehet foglalni), sőt magam is megnézem, hogy tudjak érdemben a tovább kötözködni, ..... akkor leszek bajban ha tetszik a film

Egy dolgot sajnálok! A téma érzékenységét nem mértem fel kellő empátiával, itt a humornak nem lett volna helye, elnézést kérek! Senkit nem akartam megbántani, a szakmámat védtem!"

A helyesírást, a zaklatott mondatokat, a következményektől való rettegést most ne is minősítsük. A fenti sorok magukért beszélnek.

Ellenben érdemes ezekre a "gondolatokra" figyelni: szokásos humor, a szakma védelme, ráadásul nem is akarta, hogy ne nézzék meg, sőt, ő is megnézi, nem beszélve arról, hogy nincs is semmi baja egy Gyurcsány bűneit leleplező filmmel.

Tegyük félre a megmosolyogtató gyávaságot is. Azért elszólás még a rettegő mondatok között is van: "de ha már a mozik befogadták". Kovács Gábor producer valójában azt tartaná normálisnak, ha az Elk.rtukat nem vetítenék a mozik.

Minden világos.