Százezredik látogatóját fogadta a Magyar Pavilon Dubajban

Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilon látogató
Vágólapra másolva!
A nyitást követő egy hónap elteltével a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja már százezredik látogatóját fogadta, ezzel az eredménnyel bekerült a 2020-as kiállítás legnépszerűbb pavilonjai közé.
Vágólapra másolva!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja. A 15 legkülönlegesebb épület közé beválasztott pavilon a napokban fogadhatta százezredik látogatóját, ezzel az eredménnyel pedig

a legnépszerűbb pavilonok közt tartják számon a világkiállításon

- írja csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A százezredik látogató – aki egy dubaji család tagja volt - a nyitás óta már többször próbált bejutni a Magyar Pavilonba, ám a hosszú sorok miatt idáig nem tudta kivárni a belépést.

Százezredik látogatóját fogadta a MAgyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Forrás: MTÜ

A siker nem véletlen, hiszen az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt épület Magyarország páratlan vízkincseit, kialakulásukat, történetüket mutatja be, különösen nagy hangsúlyt helyezve természetes vízkészletünkre, gyógy- és termálvizeinkre, valamint a balneológiára.

A pavilonban helyet kapó kiállítás egy tudás- és élményalapú interaktív tárlat, melynek csúcspontja a kupola terem, ahol a látogatók egyedülálló látványban és élményben részesülhetnek.