Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Bombafenyegetés miatt kiürítették az athéni metrót

A Unknown Phone Call About A Bomb In Athens NurPhoto General news Social Issue Terror December 14 2021 14th December 2021 Phone Call Horizontal
The police fenced the Syntagma Metro station, so that people would not approach the station, in the center of Athens, Greece on December 14, 2021. They received an unknown phone call about a bomb at Syntagma Metro and Monastiraki train station.The police fenced the Syntagma Metro station, so that people would not approach the station, in the center of Athens, Greece on December 14, 2021. They received an unknown phone call about a bomb at Syntagma Metro and Monastiraki train station. (Photo by Nikolas Kokovlis/NurPhoto) (Photo by Nikolas Kokovlis / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A görög főváros három metróvonala közül kettőnek az állomásait kiürítették és lezárták egy ismeretlen bejelentő bombafenyegetése miatt kedden - közölte a Stasy városi kötöttpályás közlekedésért felelős vállalat.
Vágólapra másolva!

"A kettes és a hármas metróvonal forgalomirányító központját és minden állomását evakuálta és lezáratta a rendőrség" - olvasható a cég közleményében.

Az intézkedéseket annak nyomán hozták, hogy egy ismeretlen bejelentő szerint pokolgépet helyeztek el a Szintagma és a közeli Monasztiraki metróállomásokon a Plaka nevű turisztikai negyed térségében.

A rendőrség elkerítette a Szintagma metróállomást, hogy az emberek ne tudják megközelíteni. A görög főváros három metróvonala közül kettőnek az állomásait kiürítették és lezárták egy ismeretlen bejelentő bombafenyegetése miatt kedden Forrás: NurPhoto via AFP/Nikolas Kokovlis/NurPhoto/Nikolas Kokovlis

A rendőrség tűzszerész csapatát riasztották, amely most keresőkutyák segítségével vizsgálja át a metróállomásokat.

A Stasy szerint a metróközlekedés kedd este állhat helyre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről