Megbotránkozó élményben volt része annak a családnak, amelyik már hosszabb ideje panaszolta, hogy a lakásuk hátsó bejáratát széklettel piszkítja össze valaki hetente többször. Amikor visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, a látvány sokkolta őket - írja a DailyStar.

Az anya, aki nem vállalta a nevét nyilvánosan, elmondta, hogy két éve rendszeresen egy rakás híg székletbe botlott sussexi házuk hátsó bejáratánál.

Forrás: Sussex News and Pictures

Múlt hét kedden, június 8-án otthoni térfigyelő kamerájukon egy idegen férfit fedeztek fel, amint a hátsó kapu előtt megállt, letolta a nadrágját, és a bejárat elé piszkított.

A kék inget, és sötét színű farmert viselő férfi

hasmenéssel küzdött, ezért a kerítés melletti virágcserepek mellett könnyített magán. Ezután egy darab papírral tisztította meg altestét, majd percekkel később az utca közepén is megismételte a megbotránkoztató mutatványt.

A felháborodott anyuka elmondta, az utóbbi időben ez hetente már többször is előfordult.

Képzeld el azt az érzést, amikor reggel felébredsz, és közvetlenül a lakásod mellett egy adag trágyakupac fogad, mellette pedig egy darab frissen használt WC-papír. Különösen durva ez akkor, ha az ember két, három év alatti gyerekkel él együtt"

- panaszolta a nő.

Forrás: Sussex News and Pictures

A család szerint a többi esetben is ugyanez a férfi volt az elkövető. Szeptemberben már a környezetvédelmi felügyelőkhöz, és a sussexi rendőrökhöz is fordultak segítségért.

Vettem gyönyörű virágokat, hogy azokkal díszítsem fel a portánkat, azt gondolta, a szép látvány majd visszatartja az elkövetőt az efféle gaztettektől, de tévedtem. Egyszerűen összepiszkította a virágokat is. Ez egyszerűen undorító"

- mondta az asszony.

Egy 1990-ben hozott környezetvédelmi törvény szerint a nyilvános székelés 75 fontnyi pénzbírsággal büntetendő.

Az elkövetőt az eset óta keresik, ám egyelőre hiába.