Többemeletnyi magasságból dobtak le egy 20 éves lányt Birminghamben. Emily Hollidayt az egyik ismerőse támadta meg az utcán, amikor éjszaka hazafelé sétált. A fiatal fiú megvádolta, hogy megcsalta az akkori barátját, majd hirtelen felkapta és átdobta a híd korlátján. Emily Holliday azóta kerekesszékben van.

A Bors azt írja, hogy a fiatal lány éppen a barátaival sétált haza az éjszaka, amikor az egyik 17 éves ismerőse meglehetősen irracionális módon kezdett viselkedni. A srác megvádolta Emilyt, hogy megcsalta az akkori barátját, majd hirtelen felkapta és átdobta a híd korlátján. 

Majdnem nyolc métert zuhant, majd a betonon landolt. Emily azt állítja, hogy a becsapódáskor hatalmas reccsenést hallott. A kórházban kiderült, elszakadt a gerincvelője, és soha többé nem fog tudni járni. 

Emlékszem a pillanatra, amikor ledobott, majd a földet érésre és egy hatalmas reccsenésre. Nem éreztem semmit, tudtam, hogy ez nem jó. Legközelebb a kórházban ébredtem fel, és az orvosok azt mondták nekem: soha többé nem fogsz járni – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a fiatal lány.

Az Emily lebénulásáért felelős fiú elismerte a bűnösségét, így két év rehabilitációra ítélték a börtönbüntetés helyett. 

Csalódott voltam. Nem tartom igazságosnak, hogy teljesen megváltoztatta az életemet, és megúszta a börtönt. Elvesztettem mindent, amim volt, már nincsenek barátaim sem.  De nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek. Kaptam egy második esélyt az életre – tette hozzá Emily.

A lány egyébként még minden nap megküzd a fájdalmaival, de igyekszik pozitív maradni. Közösségi oldalán is erre buzdítja követőit, akikkel teljes őszinteséggel osztotta meg a történetét.