Drámai részletek Anne Heche haláláról

Vertical HEADSHOT
(FILES) In this file photo taken on March 12, 2022 US actress Anne Heche attends the 74th annual Directors Guild of America awards at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. - US actor Anne Heche is "not expected to survive" after suffering a serious brain injury in a car crash in Los Angeles last week, US media has reported on August 11, 2022. (Photo by Lisa O'CONNOR / AFP)
Vágólapra másolva!
Anne Heche-t több mint három hete kapcsolták le az őt életben tartó gépekről, miután a kocsijával belecsapódott egy házba. A kocsi kigyulladt, és most kiderült, hogy mi okozta a színésznő halálát - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A színésznő augusztus 5-én csapódott bele a kocsijával egy házba. Az autó kigyulladt, Anne Heche pedig súlyosan megégett és füst mérgezést kapott.

Később végül lekapcsolták a gépekről, agyhalottnak nyilvánították.

Korábban az volt a kérése, hogy a szerveit ajánlják fel transzplantációra. Ezzel nyolc ember életét mentette meg – írja a Blikk.

Forrás: AFP/Lisa O'connor

A halottkém jelentéséből kiderült, hogy

a halálát a súlyos égési sérülések és a füstmérgezés okozta,

másodlagos ok pedig az ütközés miatti szegycsonttörés volt.

Az is kiderült, hogy Anne Heche 45 perce rekedt bent a tűzben. A mentők addig nem tudták ellátni.

"Tekintettel az erős tűz- és füstviszonyokra, nem lehetett tisztán belátni a járműbe és nem is lehetett egyértelműen hozzáférni" – mondta a helyi tűzoltó főkapitány-helyettes a Page Six lapnak.

A tűzoltók 20 perccel később tudták hozzáférni az égő autóhoz, és

45 perc után sikerült kihúzni belőle a színésznőt, aki akkor még életben volt.