Pornóvideóval dobta fel kampányát a képviselőjelölt

Vágólapra másolva!
A liberális jelölt saját bevallása szerint azért készítette el, és töltötte fel a Pornhub weboldalra a filmjét, mert elkötelezett a szexmunka teljes legalizálása mellett – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Egy New York-i képviselőjelölt azzal kavarta fel az állóvizet, hogy nyilvánosságra hozta saját szexvideóját, ezzel is demonstrálva az elkötelezettségét a szexmunkásokkal szembeni pozitív szemléletmódja iránt.

Mike Itkis független, azonban magára liberálisként tekintő képviselőjelölt New York-i 12. körzetében indult el a félidős választáson, ahol a közvélemény-kutatások szerint a támogatottsága 12 ponttal van elmaradva a demokrata jelölthöz, Jerry Nadler képviselőhöz képest.

A férfi a honlapján elérhető kampányprogramjában a szexmunka legalizálását, a kiberbiztonság fokozását és az ukrán háború befejezését ígérte meg a választóknak.

A szexmunkával kapcsolatban Itkis azt ígéri, hogy aktívan ellenezni fogja a konzervatív elképzelést, hogy a szex csak házas férfiak és nők között történhet meg, illetve

teljes mértékben dekriminalizálná és legalizálná a szexmunkát.

Itkis, aki ugyan regisztrált demokrata, de függetlenként indul a választáson, nagyon liberálisnak írja le magát.

A szexmunka legalizálásának tervét a férfi annyira a szívén viseli, hogy Nicole Sage felnőttfilm-sztár segítségével egy saját pornófilmet is leforgatott.

A 13 perces szexvideó címe Bucket List Bonanza, és a filmet fel is töltötte a Pornhubra.

Forrás: V4NA

– mondta Itkis.

"Nagyon introvertált vagyok. Egyfajta stréber vagyok, aki nem szeret a figyelem középpontjában lenni. De úgy gondoltam, hogy azok a kérdések, amelyekkel próbálok foglalkozni, nagyon fontosak" – tette hozzá a férfi.

A videóra reagálva a körzet republikánus képviselője csak annyit mondott,

Soros György is a szexmunka dekriminalizálása mellett van

Amint arról a V4NA már korábban is beszámolt, Soros György amerikai milliárdos alapítványa (OSF) 2019-ben és 2020-ban összesen

185 000 dollárt adományozott a Szexmunkások Segélyszervezete (SWOP) nevű szervezetnek, amely csak egy a számos olyan csoport közül, amely a Soros-alapítványtól kapott támogatást, és a prostitúció normalizálását és legalizálását tűzte ki célul.

A SWOP – bevallása szerint – egy alulról szerveződő, társadalmi igazságossági hálózat, amely a szexmunkások és közösségeik alapvető emberi jogaiért küzd és a megbélyegzés megszüntetésére összpontosít.

Forrás: V4NA

A honlapjukon azt is kifejtik, hogy a szervezetet akkor alapították, amikor a kaliforniai Bay Area prostituáltjai tiltakoztak egy Shannon Williams nevű prostituált letartóztatása ellen, aki egyben a Berkeley High School alkalmazottja is volt. A weboldal azt is megjegyzi: a SWOP regionális tagozatok és helyi aktivisták országos hálózatává nőtte ki magát. Ez a hálózat együtt dolgozik a megbélyegzés és a kriminalizáció ellen.

A 2003-ban alapított szervezet 2019-ben és 2020-ban ötszö kapott támogatást Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától.

A legjelentősebb támogatás 60 000 dollárt biztosított "a szexmunka reformjával kapcsolatos politikai érdekérvényesítés támogatására".

A szervezet közzétett egy útmutatót is "Hogyan legyünk szövetségesei a szexmunkásoknak" címmel, amely számos olyan javaslatot tartalmaz, amelyek mindegyike a prostitúció normalizálását célozza.

Soros György alapítványa emellett 2016 és 2020 között mintegy 700 000 dollárt öntött egy "Mama Cash" nevű csoportba is.

A négy támogatás mindegyike a Mama Cash egyik projektjét, a "Red Umbrella Fund" (RUF) nevű projektet támogatja. A RUF az első olyan globális alapnak tekinti magát, amelyet "a szexmunkások által és a szexmunkásokért hoztak létre". A honlapja szerint a 2012-ben indított Red Umbrella Fund "egyesíti a finanszírozókat és a szexmunkásokat a szexmunkások emberi jogainak támogatására".

A szervezet a következőképpen fogalmazza meg programját:

"Ellenezzük a kriminalizálást és a szexmunkások megbélyegzésének és diszkriminációjának minden formáját. Elismerjük, hogy a szexmunka munka".

Forrás: V4NA

Soros továbbá két, összesen 134 987 dolláros támogatást is adott a Red Umbrella Worker's Collective csoportnak.

Az egyik 49 987 dolláros támogatást "a szexmunkáról szóló narratíva megváltoztatására videós érdekérvényesítéssel", míg a másik 85 000 dolláros támogatást a "Prostituáltak forradalma a Szexmunkások Érdekérvényesítő és Ellenállási Mozgalommal" elnevezésű projektre fordították.

Ha Soros György alapítványának honlapján rákeresünk a "szexmunka" kifejezésre, több mint harminc támogatott szervezetet találhatunk, köztük az Egyesült Államokban, Dániában, Németországban, Norvégiában és az Egyesült Királyságban működő szervezeteket.

Emellett egyesek már a szexuális kisebbségekhez tartozónak tekintik a szexmunkásokat, ennek jegyében pedig

az LMBTQ-zászlót a szexmunkások jelével egészítették ki.

Az új Pride zászló azzal a céllal jött létre, hogy még befogadóbb legyen, mint a korábbi verziók.

A zászlót a szexmunkások jogaiért rendszeresen felszólaló Jason Domino alkotta meg, és tartalmaz egy piros esernyő szimbólumot, amelyet a szexmunkások világszerte használnak, hogy megemlékezzenek a bántalmazás és erőszak áldozatául esett társaikról.

Az új dizájn szerint a vörös esernyőt a progresszív büszkeség zászló közepére helyezték el.

A kibővített zászló továbbá magában foglalja a transz-zászló kék fehér és rózsaszín színeit, illetve egy fekete-barna csíkot is, ami a barna, illetve fekete bőrű LMBTQ-személyeket jelképezi.

Domino elmondta, hogy Shamal Waraich aktivistával közösen tervezték a zászlót, hogy a lehető legpontosabb legyen.