Hajtóvadászat indult New Yorkban egy fegyveres gyilkos ellen

Sundance Oliver
Vágólapra másolva!
Alig tizenhat óra leforgása alatt két embert megölt, egyet megsebesített egy férfi New Yorkban. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

A rendőrség azonosította az elkövetőt, Sundance Oliver-t, akinek már volt priusza. Úgy tudni Oliver két áldozata a társa volt, míg a harmadik áldozat egy ártatlan járókelő volt.

Az első lövöldözés hétfőn kora délelőtt történt, ami a rendőrség szerint rablásnak indult a Crown Heights-i Bergen Street és Rochester Avenue közelében lévő játszótéren. A férfi elvette egy nő telefonját és kabátját, a gyanúsított pedig fegyvert rántott és lelőtte, amikor a nő megpróbált elmenekülni.

A golyó azonban elkerülte a nőt, helyette egy 96 éves, kerekesszékes férfit talált lábon egy közeli buszmegállóban - közölte a rendőrség. Az áldozatot kórházba szállították, várhatóan túléli a sebesülést.

Néhány órával később Oliver lelőtt egy férfit Alsó-Manhattanben. Itt egy 21 éves férfit délután 3 óra körül többször mellkason és lábon lőtt. Az áldozatot kórházba szállították, de belehalt sérüléseibe.

A harmadik lövöldözésre éjfél körül került sor a brooklyni Kingsborough Housesben. Egy nőt mellkason lőtt, akit kórházba szállítottak, de nem tudták megmenteni az életét.