Droggal teli ételt szolgáltak fel a násznépnek, többen rosszul lettek

Side view of wedding couple standing at lawn Couple - Relationship Male Beauty Young Women Mid Adult Men Two People Three Quarter Length Wedding Dress Veil Color Image Bridegroom Bride 35-39 Years 20-24 Years Mid Adult Standing Holding Chinese Ethnicity C
Side view of wedding couple standing at lawn
Vágólapra másolva!
Egy nő 30 000 dolláros pert indított egy vendéglátóipari cég ellen Floridában, azt állítva, hogy mérgező mennyiségű marihuánát tartalmazó ételt szolgáltak fel, írja a Mirrorra hivatkozva a Bors.
Vágólapra másolva!

Virginia Ann Taylor-Svoboda azt állítja, hogy súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett egy esküvő után, és a 31 éves Joycelyn Bryan a felelős, aki drogot csempészett az ételbe, melyet az általa vezetett Joycelyn's Southern Kitchen Inc. nevű helyről rendeltek.

Az eset a 42 éves Danya Shea Glenny Svoboda esküvőjén történt, aki ellen szintén vádat emeltek az incidenssel kapcsolatban.

Taylor-Svoboda perében azt állítja, hogy nem tudta, hogy az étel marihuánát tartalmaz, és emiatt marihuánamérgezést kapott.

Az ügy leírásában az áll: „Bryan tudta, vagy tudnia kellett volna, hogy a Joycelyn's Southern Kitchen által felszolgált ételek marihuánával való ízesítése valószínűsíthetően károsodást okozhat a násznépnek”.

A 42 éves Svobodat és a 31 éves Bryant most marihuána terjesztésével, a vendégek ételeinek megrongálásával és gondatlanságból elkövetett bűncselekménnyel vádolják.

llusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/IPGGutenbergUKLtd/Ipggutenbergukltd

A február 19-én a floridai Longwoodban, a The Springs Clubhouse-ban tartott esküvőn 50 vendég vett részt. A parti azonban más irányt vett, amikor

több mit sem sejtő vendég marihuánával töltött csokoládéval borított epret, pudingos desszertet és lasagnét fogyasztott.

Amikor a vőlegényt, Andrew Svobodát megkérdezték, hogy az esküvői vendégei tudták-e, hogy mi van az ételükben, azt válaszolta, hogy "nem", miután néhány pillanatig értetlenül bámult az őt kikérdező Donald Schwaezmanra - áll a letartóztatási parancsban.

A vizsgálatokat evőeszközökön, tálakon, több poháron, egy tányéron és még a lasagne egy részén is elvégezték. A vendégek azonban nem számoltak be arról, hogy különösebben feldobottnak érezték volna magukat, ami a marihuána egyik gyakori mellékhatása.

Az egyik női vendég a következőket mondta a rendőrségnek:

A vendéglátós az étel titkos összetevőjéről mesélt egy másik vendégnek, miután többen látták, hogy egy zöld marihuánás tasakot vesz ki a puncsos tálból. A vendég később elmondta a rendőröknek, hogy azt hitte, hogy ez csak egy vicc volt, és tovább evett.

Azt állította, hogy "be volt tépve", miután elrágcsálta a kenyeret, és a következőket mondta a rendőrségnek: „Úgy éreztem, hogy megáll a szívem, küldtem magamnak egy sms-t, hogy ha meghalok a kocsimban, valaki megtudja, mi történt velem”.

Az eset tárgyalása továbbra is zajlik.