Megkapta az engedélyt: unikornist tarthat egy kaliforniai kislány, ha talál egyet

Unicorn,Realistic,Photography magic,seasonal,winter,cold,long,hair,realistic,white,fantastical
unikornis unicornis
Unicorn realistic photography
Vágólapra másolva!
Engedélyt kapott egy kaliforniai kislány a Los Angeles-i állatvédelmi hatóságtól, hogy unikornist tarthasson, ha talál egyet. Az élénk képzeletű Madeline lett az első, akinek ilyen engedélyt adott ki a hatóság.
Vágólapra másolva!

A különkeges engedélyt azonban feltételekhez is kötötték: a mesebeli lénynek bőséges napfényt, holdfényt és szivárványt kell kapnia, és havonta legalább egyszer puha ronggyal ki kell fényesíteni a szarvát.

Marcia Mayeda, a Los Angeles megyei állatgondozási és állatellenőrzési osztály igazgatója rózsaszínű, szív alakú fémtáblácskát küldött a lánynak "Állandó egyszarvú engedély" felirattal, és mellékelt hozzá egy kis plüss unikornist is.

Madeline novemberben fordult levélben a hatósághoz, amelyben azt kérte, engedélyezzék, hogy ha talál egy unikornist, azt az udvarukban tarthassa.

Mayeda megdicsérte a lányt, amiért felelős állatartóként engedélyt kért, és megfelelő, szeretetteljes környezetről is gondoskodik leendő állata számára.

A hivatal a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a különös engedély kiadásának történetét, de a lány valódi nevét nem árulták el.