A gyönyörű bikinimodell nem tudta elviselni, hogy szerelme elhagyta, ezért lelőtte - fotó

Mayka Kukucova, modell, gyilkosság
Vágólapra másolva!
A 26 éves, szlovák származású bikinimodell, Mayka Kukuckova pizsamában ült 48 éves volt párja, Andrew Bush luxusvillájának hálószobájában 2014 április 5-én. A nő fegyverrel a kezében várta, hogy egykori élettársa hazaérkezzen, majd amikor az ékszerész beállított új barátnőjével, Kukuckova fejbe lőtte. Bár a nő évek óta börtönben ül, nemrég kiderült, hogy előre felkészült a támadásra, nem pedig a vita hevében lőtt a férfira. 
Vágólapra másolva!

Amikor a férfi 2014-ben megérkezett malagai villájába új barátnőjével, legnagyobb meglepetésére

a házban találta egykori élettársát, Mayka Kukuckovát

akivel a férfi 2013-ban szakított, de a nő ezt sosem tudta feldolgozni.

Az elhagyott nőnek a gondosan kivitelezett biztonsági berendezés ellenére sikerült bejutnia a villába, majd

amikor felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni, a férfi megkérte új párját, hogy menjen vissza a kocsihoz, és hívja a rendőröket.

Forrás: DailyStar

A húszéves Maria Korotaeva kiment a házból, majd hirtelen három lövést hallott, és amikor a szobába visszatért, sokkoló látvány fogadta:

párja holtan feküdt a földön, körülötte mindent vér borított. Kukucova ezután elmenekült.

Mint kiderült, az egyik golyó a férfi karját, míg két másik lövés a fejét találta el. Miután a férfit halottnak nyilvánították,

Kukuckovát gyilkossággal vádolták meg, és letartóztatták.

Kukuckovát 2016 májusában egyhangú ítéletben bűnösnek mondták ki, és 15 év börtönre ítélték, ám következő évben ezt feltételesen 13 évre csökkentették volna.

Ám jelenleg úgy tűnik, nemhogy rövidebb, de akár

hosszabb büntetésre is számíthat:

Peter Harrowing halottkém elmondta, hogy amikor Bush testét öt évvel a halála után visszahozták szülőföldjére, az Egyesült Királyságba, újabb vizsgálatok kezdődtek az ügyben.

Kiderült, hogy amikor a férfi kiküldte új partnerét a házból, ő nem hívta őket, hanem hallgatózott, míg párja a volt barátnőjével vitatkozott. Ám egy időre félbehagyták, mert a férfi kiment, hogy néhány szót váltson barátnőjével. Amikor visszatért, Kukuckova váratlanul fegyvert rántott, és szándékosan lelőtte Busht. Az egész olyan hirtelen történt, hogy

a férfinak esélye sem lett volna védekezni.

Megállapították, hogy előre eltervezett gyilkosságról volt szó, amit súlyosító körülményként értékel a bíróság - írja a DailyStar.