Itt az újabb súlyos orosz fenyegetés

Robbanás, híd, krimi híd, 2022.10.08., Kercsi-szoros
CRIMEA - OCTOBER 08: A screen grab from a surveillance footage shows flames and smoke rising up after an explosion at the Kerch bridge in the Kerch Strait, Crimea, October 8, 2022. A bridge connecting Crimea to Russia caught fire early Saturday morning causing suspension of traffic as all train services to Crimea temporarily suspended. The Kerch Bridge -- a pair of parallel bridges, one road and one railroad -- is a key supply route for Russia which was built after Crimea's annexation in 2014. (Photo by Security Camera/Anadolu Agency via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Még keményebb választ ígért Ukrajnának az orosz alsóház elnöke, "ha a terrortámadások folytatódnak" - írta a Kommerszant című orosz gazdasági napilap.
Vágólapra másolva!

Vjacseszlav Vologyin adatokat tett közzé az ukrán energetikai létesítményekre mért orosz csapásokról. Az infografika azt mutatja, hogy Ukrajna elvesztette termelőkapacitásának felét.

A Kercsi híd felrobbantásának pillanata Forrás: Anadolu Agency via Getty Images/Anadolu Agency

Vologyin "még határozottabb" választ ígért, ha Kijev további terrortámadásokat hajt végre. "Amennyiben folytatódnak a kijevi rezsim terrortámadásai, a válasz még keményebb lesz. A terrortámadások minden szervezőjét és elkövetőjét meg kell találni. Aki ellenáll, azt elpusztítjuk" - írta a Telegram közösségi oldalon.

Hozzátette, hogy "terroristákkal sehol máshol a világon nem tárgyalnak". Percről percre közvetítésünket itt követhetik a háborúról.