Két ember halt meg egy gázolásban Las Vegas belvárosában

Horizontal ILLUSTRATION POLICE VEHICLE BLOCKADE POLICE AND SURVEILLANCE POLICE CHECK
Police cars block a street after a shooting at a restaurant in Washington, DC, on July 22, 2021. (Photo by Brendan SMIALOWSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy minnesotai férfi és egy új-mexikó nő annak a gázolásnak a két áldozata, mely helyi idő szerint szerda este történt Las Vegas belvárosában, a Fremont Street Experience nevű, bevásárló- és kaszinó-komplexumnál. A két áldozat a tilos jelzés ellenére akart átkelni egy forgalmas utcán a túloldalra, a gázoló ugyanakkor ittasan vezetett. 
Vágólapra másolva!

A 44 éves férfi a helyszínen, az 51 éves nő a kórházban halt meg - közölte a rendőrség. Az áldozatok személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A gázolást egy 28 éves, Las Vegas-i illetőségű nő követte el, meggondolatlanságból egy SUV-val. Az incidens után továbbhajtott, ám végül a rendőrök megállították, és mivel a cserbenhagyás megvalósításána túl ittas is volt, ezért azonnal el is zárták.

Rendőrök a baleset helyszínén:

Az elkövetőnek csütörtökön már meg kellett jelennie a bíróság előtt. A bíró 100 ezer dollárban állapította meg az óvadékot, és január első napjaira tűzte ki a körülmények miatti büntetőtárgyalás időpontját.

A vádlott, Mykael Lanice-Lynn Terrell, 2-20 év börtönre is számíthat külön-külön a halálesetekért, amennyiben a bíróságon bűnösnek találják.

Az eljáró bíró kikötötte azt is, hogy amennyiben Terrell óvadékot tesz le, úgy az eljárás végéig biztosan nem vezethet gépjárművet, és bokabilincsbe ültetett elektronikus nyomkövető viselésére kötelezi - írja az AP News.

Cikkünk kiemelt képe illusztáció.