Brutálisan meggyilkolta saját gyerekét egy kegyetlen apa Angliában

Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönre ítéltek egy kegyetlen gyilkos apát. A férfi olyan erővel rázta meg a saját gyerekét, hogy a kisbaba életét már nem lehetett megmenteni. A gyereket korábban is érte kegyetlen verés, ez a boncolás után derült ki- írja a The Sun. 
Vágólapra másolva!

Tavaly november 27-én a 26 éves Oliver Mailey azzal hívta fel a párját, aki éppen dolgozott, hogy a 7 hetes kibabájuk furcsán viselkedik. A nőnek a férfi kamerán is megmutatta a babát, mire az anya azt mondta, hogy azonnal hívja a mentőket.

A babát kritikus állapotban szállították kórházba, ahol megkezdték a kezelését, de nem tudtak rajta segíteni, három nappal később meghalt.

A boncolás azt állapította meg, hogy a kisgyerek brutális fejsérüléseket szenvedett el a halála előtt és borda sérülései is voltak, amik korábban keletkeztek.

A kicsi szüleit az eset után a rendőrség letartóztattak, azonban az orvosok megállapították, hogy a gyerek halálát okozó sérülések akkor keletkeztek, amikor az apa vigyázott rá, ezért a nőt felmentették.

A gyerek halálát az okozta, hogy az apja kétszer, brutális erővel megrázta a kicsit a Lancashire megyei Burnleyben lévő otthonukban.

A gyerek a bántalmazás miatt agyvérzést kapott és megduzzadt az agya.

A bíróság a férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte gyilkosságért, amiből legkorábban 16 év letöltése után szabadulhat.