Döbbenetes: EP-alelnöki Facebookján is megmutatta luxuséletét a brüsszeli korrupciós ügy főszereplője - fotók

Eva Kaili, Gun's and Roses
Vágólapra másolva!
A brüsszeli korrupciós ügybe keveredett, és előzetes letartóztatásban ülő Eva Kaili volt EP-alelnök hivatalos közösségi médiás profilt működtetett egészen csütörtök délutánig, majd az oldal egyszer csak elérhetetlenné vált, és e sorok írásakor is az. Még korábban készítettünk a posztokról mentéseket, közöttük különböző, a Kaili luxuxéletét bemutató fotók is fellelhetőek, ráadásul ezeket saját maga töltötte fel a közösségi oldalára. Kaili járt többek között New Yorkban, Svájcban, Cipruson, Marokkóban és az Egyesült Arab Emirátusokban is, amely helyeken főként a mesterséges intelligenciával és a kriptovalutákkal kapcsolatos konferenciákon vett részt, miközben előszeretettel posztolt a közösségi médiában arról, milyen a kilátás a hotelszobájából, a repülőgépe ablakából vagy egy luxusbárból. Azt is megmutatta, hol síelt, és hol szeret nyaralni. Találkozott a Guns N' Roses volt dobosával és a volt brit miniszterelnök, Boris Johnson öccsével is.
Vágólapra másolva!

Meglepő módon nemcsak hivatalos, de magán Facebook-profilja is elérhető és nyilvános volt e hét csütörtökig Eva Kailinek. A súlyosan szövevényes brüsszeli korrupciós ügybe keveredett volt EP-alelnök Facebook-oldala egyszer csak elérhetetlenné vált, de az Origo által lementett fényképek tanúsága szerint

sokat utazott, különböző, főként az arab országokban rendezett konferenciákon és utazásokon vett részt,

ráadásul nemrégiben egyik luxusnyaralásáról egy paparazzi videófelvétel is nyilvánosságra került róla, ahol a luxus nyaralószigeten, Mykonoson pihent.

Olyan luxuséletet élt, mint egy hollywoodi filmsztár

Ahogyan arról az Origo korábban már beszámolt, a Financial Times szerint luxuséletet élt Eva Kaili, a brüsszeli korrupciós botrány főszereplője, az Európai Parlament volt szocialista alelnöke

FÉNYŰZŐ ÉJSZAKAI KLUBOKBAN SZÓRAKOZOTT ATHÉNBAN SZUPERMODELLEK, KÖZTÜK NAOMI CAMPBELL TÁRSASÁGÁBAN AZ ÉGEI-TENGEREN HAJÓKÁZOTT, NAPOZOTT, ÉS EGY IPARMÁGNÁS KARIBI REZIDENCIÁJÁN VAKÁCIÓZOTT.

Mint fogalmaznak:

EVA KAILI LETARTÓZTATÁSA ELŐTT ÚGY ÉLT, MINT EGY FILMSZTÁR.

Facebook oldalán meg is mutatta a fényűző életét

Hivatalos és magán Facebook oldalt működtetett Eva Kaili, akinek mára már csak a magán oldala elérhető. Azon túl, hogy hivatalos oldalán megosztotta az EP-alelnöki munkájával kapcsolatos információkat, olyan fotókat is közzétett, amelyek feltehetően inkább a magánélet szférájába tartoznak, és más poliitkusok nem biztos, hogy megosztanának ilyesmiket.

Mára már csak Kaili magán Facebook oldala elérhető. Forrás: Facebook

Az egyik ilyen egy boldog új évet kívánó kép, amelyen épp egy síparadicsomból jelentkezett be, de a pontos helyszínt nem írta oda.

Eva Kaili így kívánt boldog új évet 2020-ban a Facebook oldalát követőknek. Forrás: Facebook

Részt vett egy munkavacsorán is Marokkóban:

Ilyen volt egy munkavacsora, amin részt vett a marokkói Marrákesben. Mindezt megosztotta a hivatalos oldalán is. Forrás: Facebook

Rocksztárral és a volt brit miniszterelnök öccsével is fotózkodott

Eva Kaili politikusokkal és sztárokkal is szívesen fotózkodott. Hivatalos oldalán azt is megmutatta, hogy milyen volt egy angol luxusvacsora után a volt brit miniszterelnök, Boris Johnson öccsével, teljes nevén Joseph Edmund Johnsonnal fotózkodni. Johnson egyébként jelenleg a brit Lordok Házának tagja.

Kaili és balján a volt brit miniszterelnök öccse még 2017-ben. A képhez Kaili csak annyit írt: egy kiváló angol vacsora után. Forrás: Facebook

Marokkóban találkozott a Guns N' and Roses világhírű rockegyüttes egyik volt tagjával is.

Eva Kaili Matt Sorum rockzenésszel, a Guns N' Roses egyik volt tagjával Forrás: Facebook

2019-ben érdekes módon képaláírás nélkül posztolt egy fotót Kréta szigetéről.

Eva Kaili feltehetően a mesés Krétán nyaralt 2019-ben. Forrás: Facebook

2019 februárjában Dubaiban adott elő a mesterséges inteligenciáról a World Government Summit-on.

Eva Kaili Dubaiban adott elő a mesterséges intelligenciáról. Forrás: Facebook

A hivatalos oldalán egy görög szigetről is bejelentkezett:

Kaili egy luxusszigeten pihenhetett. Forrás: Facebook

2018 szeptemberében egy olyan fotót osztott meg hivatalos oldalán, amelyen egy new yorki bárban pózol, és azt írta a képhez, hogy "görögök külföldön".

Eva Kaili New Yorkban is járt. Forrás: Facebook

Egy kriptovalutákról szóló konferencián is részt vett az Egyesült Államokban, még 2018-ban:

Ilyen egy konferencia az Egyesült Államokban. Forrás: Facebook

Egyik repülőútjáról a levegőből posztolt: Thesszalonikiből utazott Strasbourgba:

Eva Kaili ezt látta a repülőgép ablakából. Forrás: Facebook

2018 augusztusában egy vitorlázásról osztott meg fotót a hivatalos EP-alelnöki oldalán:

Ez volt a kilátás, amikor vitorláztak. Forrás: Facebook

Előszeretettel mutatta meg a tengert a követőinek:

Eva Kaili a fotót egy 2018-as görög nyaralásról posztolta. Forrás: Facebook

Az Európai Parlament egykori alelnöke azonban a fényűzés és a luxus évei után most egy brüsszeli börtönben ül, és mindössze kétszer látta a lányát.

Eva Kaili nemcsak a társasági életben szerette a fényűzést, a többi brüsszelitához hasonlóan ugyanis a korrupcióval gyanúsított politikus is szeretett luxuskörülmények között élni.

Kaili Görögországban, az Athén melletti Psychikóban vásárolt 2019-ben egy 169 négyzetméteres luxuslakást 260 ezer euróért, erről az Alpha című lap írt. Az ingatlannal kapcsolatban Paris Rigopoulos ingatlan-tanácsadó elmondta, hogy az objektív értékét 659 ezer euróra becsülik, míg a piaci értéke 850 és 900 ezer euró között van.