Hagyta meghalni 15 hónapos fiát az anyja

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Rövid és rendkívül keserves élet adatott meg Jacob Lennonnak, aki mindössze 15 hónapos korában halt meg. A kisfiú nem bírta tovább elviselni a kínzásokat, amit anyja új élettársa követett el ellene.
Vágólapra másolva!

Az utolsó bántalmazás során, a drogfüggő Jake Drummond halálra rázta, majd durván fejbe is verte a gyereket. Hiába vitték ezután kórházba, az orvosok már nem tehettek semmit. Az anya, Louise Lennon szemtanúja volt, ahogy

egyre több sérülés jelent meg gyermeke arcán, testén és a nemi szervén, de nem tett semmit, hogy véget vessen a kínzásoknak.

Az orvosok szerint a halála előtt már borzalmas állapotban volt a kisfiú. Jacob szemei annyira feldagadtak, hogy nem tudta kinyitni, és csupa kék-zöld volt.Több zúzódás volt a homlokán, a halántékán és az arcán.

A koponyája a leírás szerint puhává és szivacsossá vált.

A nemi szervén tátongó sebek voltak, amiket egyértelműen egy éles tárgy okozott - taglalja a sokkoló családi tragédia részleteit a Ripost.