Újra kellett éleszteni egy idős férfit, miután lezuhant repülőgépével Ausztráliában

KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Liszt Ferenc repülőtér repülőgép
Budapest, 2022. október 3. A Korean Airlines Szöulból érkező repülőgépe a dél-koreai légitársaság járatindító ünnepségén a Liszt Ferenc-repülőtéren 2022. október 3-án. A légitársaság a tervek szerint heti két járatot indít kezdetben a két főváros között, majd ezt jövő nyáron heti háromra bővíti. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Egy 60-as éveiben járó férfinak leállt a szíve, miután a repülőgépével lezuhant és felborult Sydney egyik repülőterén. A férfit sikerült újraéleszteni, de kritikus állapotban van - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A négyüléses Cirrus könnyű repülőgép pénteken délután letért a pályájáról, mielőtt leszállt volna a Bankstown repülőtéren.

A repülőt a hatvanas éveiben járó férfi vezette, egyedül ő tartózkodott a járművön. A férfi több mint egy órára pilótafülkében rekedt.

A pilóta miután kiszabadult leállt a szíve. Sikerült őt újraéleszteni, de kritikus állapotban szállították a liverpooli kórházba.

A férfi gerincét, a mellkasát, a lábát és a karját is sérülés érte.

A baleset helyszínére nyolc tűzoltóautó érkeze. A repülőből üzemanyag szivárgott, ezt a tűzoltóknak kezelnie kellett. A repülőgépet tűzgátló habbal borították be, és közben megpróbálták kiszabadítani a pilótát.

Úgy tudni, hogy a repülőgép az ausztráliai Aranypart felől érkezett, és egy

erős széllökés okozhatta a balesetet.

Az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal még vizsgálja a baleset okát.

Címlapi képünk illusztráció!