Döbbenetes magatartás, ezért nem tudott Harry elbúcsúzni a haldokló Erzsébet királynőtől

Harry herceg, Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem tudott elbúcsúzni haldokló nagyanyjától Harry herceg. Ugyan a herceg elindult Skóciába repülővel, hogy a királynő ágya mellett legyen, mielőtt meghal, de a tragédiáról telefonon értesült. Harry herceg időben odaért volna Erzsébet királynőhöz, ha nem követeli, hogy felesége, Meghan is vele mehessen – írja a Dailystar.
Vágólapra másolva!

A lap azt írja, hogy miután a hír - miszerint II. Erzsébet haldoklik - eljutott hozzá, a herceg felszállt egy Skóciába tartó repülőre, hogy megpróbáljon a királynő ágya mellett lenni, mielőtt meghal.

Azonban pár órát késett, így a herceg a BBC oldalán olvasta el, hogy a királynő meghalt, miután a repülőgépről leszállt.

Harry brit herceg, Sussex hercege és Meghan, Sussex hercegnéje Forrás: AFP/Simon Dawson

Források szerint Vilmos herceg, András herceg és Edward herceg – és Edward felesége, Sophie, aki nagyon közel állt a királynőhöz – 17 óra körül érkezett Balmoralba.

Ami Harry herceget illeti, ő csak este 20 óra előtt jelent meg.

Közeli források szerint lehetősége lett volna Skóciába a bátyjával és a nagybátyjával repülni, de inkább másképp döntött,

miután vita alakult ki a feleségéről, Meghanról.

Amikor Harry ragaszkodott ahhoz, hogy a neje elkísérje őt, az apja volt az, aki közölte vele, hogy a nő nem mehet vele. Úgy tudni, hogy Harry viselkedése sokkolta a királyi családot.