Hajátültetésre, mellműtétre és esküvőre költötte a raboktól megszerzett pénzt a drogdíler börtönőr

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy volt börtönőrt Angliában, miután kiderült róla, hogy rendszeresen adott el drogot a raboknak. A férfi többek között hajátültetésre, mellműtétre és esküvőre költötte el a több ezer fontos bevételét – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

2020 tavaszán arra lett figyelmes egy liverpooli börtön személyzete, hogy jelentősen megnőtt a kábítószer mennyisége a börtönben.

Az egyik szárny celláinak ellenőrzése során például több helyen találtak a kábítószer mellett szteroidokat, dohányt és mobiltelefonokat is.

Ez ahhoz vezetett, hogy elkezdték átnézni a börtön térfigyelő kameráit, amelyek alapján eljutottak a 32 éves Peter Hugheshoz, akit 2020. április 28-án le is tartóztattak a saját otthonában.

A férfinál tartott házkutatás során a rendőrök nagy mennyiségű szteroidot, tűket, fecskendőket, törlőkendőket és pénzt találtak.

A tárgyalás során kiderült, hogy a férfi kábítószercsempészetből származó pénzt több nyaralásra, a 10.000 font értékű esküvőjére, hajátültetésre és és barátnője mellműtétre költötte.

Hughes most 4 év börtönre ítélték.