Lelőttek a rendőrök egy amerikai férfit, miután a sokkoló és a kutya is csődöt mondott

rendőrkutya
Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy dél-karolinai kerekesszékes nőt hétfőn hajnalban, a helyszínre kiérkező rendőrök egy késsel hadonászó férfit próbáltak megfékezni, de miután a sokkoló és a rendőrkutya is hatástalannak bizonyult, lelőtték - írta a Foxnews.
Vágólapra másolva!

Az áldozat a férfi barátnője volt, azt egyelőre nem tudni, a férfi miért végzett vele. A kiérkező landrumi rendőrök próbálták meggyőzni a henteskéssel hadonászó férfit, hogy tegye le a fegyvert, de az nem hallgatott rájuk.

Ekkor sokkolót használtak, majd kutyával próbálták megfékezni, de nem jártak sikerrel. Ezután lőtték le a férfit.

Utóbb azt gyanítják, hogy a sokkoló szondája nem teljesen találta el a férfit, a kutya pedig nem tudta lelassítani az 58 éves Freddie Edwardsot.

A Landrumi Rendőrség hétfőn hajnali 4 óra körül érkezett a Bon Aire apartmanokhoz, ahol egy nőt találtak holtan egy kerekesszékben, közvetlenül az egyik lakás előtt - számolt be a FOX Carolina.

A nőt később a Spartanburg megyei halottkém az 53 éves Shana McClaintként azonosította. Az első vizsgálat több "éles élű sérülést" mutatott ki a testén.

A lövöldözésben részt vevő helyettesek és a rendőr nem sérültek meg, míg a vizsgálat tart, szabadságra küldték őket - írta a portál.

Címlapi képünk illusztráció!