Fontos a látásom, fontos a megelőzés!

Vágólapra másolva!
Ajándékutalvány vásárlási lehetőség a Trend Optikákban
Vágólapra másolva!
Forrás: Trend Optika

Szemünk a látásért felelős érzékszervünk, amely nagyfokú használatnak van kitéve mindenegyes napon, ezért nem árt, ha vigyázunk rá!

A szürkehályog többségében a 75 év feletti lakosság 50 százalékát érinti. A szemlencse elszürkülésével járó betegség mellett a zöldhályog és a makuladegeneráció a másik két leggyakoribb időskori szembetegség, amelyek a látást veszélyeztetik, de akár vakságot is okoznak.

Ezen szembetegségek kialakulása ma már nem csupán időskori, korábbi életkorban is kimutatható, mivel szemészeti szempontból korunk két nagy ellensége van, az UV sugárzás és a káros kék fények fokozott jelenléte.

Az egészségtudatos élet egyre erősödő magatartás, melynek része a kék fény szűrős szemüvegek viselése akár dioptriás, vagy dioptria nélküli változatban is.

A megfelelő minőségű UV szűrős napszemüvegek szintén fontos szerepet töltenek be a prevenció területén.

Forrás: Trend Optika

Ezt megfontolva hasznos ajándék lehet az ünnepek alkalmával a Trend Optikákban vásárolható ajándékutalvány, mely felhasználható bármely Trend Optika üzletben:

- napszemüveg vásárlásához

- kék- fényszűrős szemüveg készítéséhez

- olvasó szemüveg készítéséhez

- multifokális szemüveg készítéséhez, melyet a decemberben vásárolt ajándékutalvánnyal a jelenlegi kedvezményes áron készíttethet el

A Trend Optikákban vásárolt ajándékutalványa mellé most díjmentes professzionális látásvizsgálatot is biztosítunk, bármely Trend Optikában!

LEPJE MEG SZERETTÉT, CSALÁDTAGJÁT KARÁCSONYRA A TREND OPTIKA AJÁNDÉKUTALVÁNYÁVAL!