Egy vőlegény a saját esküvőjén végzett négy emberrel, köztük menyasszonyával

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
November 25-én egy vőlegény mészárszékké változtatta az esküvőjét, négy embert ölt meg, köztük a saját menyasszonyát, végül pedig magával is végzett. 
Vágólapra másolva!

A BBC szerint a 29 éves Chaturong Suksuk, egykori katona és paralimpiai sportoló, megölte menyasszonyát, a 44 éves Kanchana Pachutehuek-et, miután összeházasodtak Thaiföldön. A férfi a gyilkosság napján egy kisebb időre eltűnt, majd egy fegyverrel tért vissza, amivel lelőtte feleségét, valamint a nő 62 éves édesanyját és 38 éves nővérét. A lövöldés alatt a golyók egy másik vendéget is eltaláltak, aki belehalt sérülésibe.

Az eset után az vőlegény öngyilkos lett.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség számára a pontos indíték egyelőre ismeretlen.

A szemtanúk szerint a pár összeveszett a buli alatt, mivel Chaturong bizonytalannak érezte magát a közte és menyasszonya közötti korkülönbség miatt. A hatóságok jelenleg is vizsgálják az ügyet.

Azonban nem csak ebben az esetben vett tragikus fordulatot egy pár nagy napja, korábban írtunk arról, hogy egy férfi az esküvője napján, a násznép szeme láttára verte agyon feleségét, de előfordult olyan is, hogy tévedésből történt gyilkosság egy esküvőn és olyan is, hogy egy vendég kezdett vérengzésbe.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Forrás: WJLA