Fontos bejelentést tett a rendőrség Madeleine McCann holttestéről

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót
Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo is beszámolt, nemrég úgy tűnt, hogy jó nyomon van a rendőrség az eltűnésekor hároméves Madeleine McCann ügyében, akit feltehetőleg 2007-ben, egy családi vakáció során raboltak el egy hotelszobából. A bizonyítottan pedofil Brueckner most az első számú gyanúsított, aki 2007-ben ezen a környéken követett el szexuális bűncselekményeket. Feltételezések szerint ő volt az, aki elrabolta és meggyilkolta a kislányt, a rendőrök pedig fontos fülest kaptak - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A nyomozás azért kapott új erőre, mert egy szemtanú állítása szerint Brueckner Maddie eltűnésének estéjén felbukkant az Arade gátnál, és

láttak vele egy Maddie-re nagyon hasonlító kislányt.

A vádlott eszközein többezer pedofil felvételre bukkantak, ezeknek vizsgálata alapján pedig valószínűsíthető, hogy a gát környéke lehetett a vádlott kedvenc helye. Brueckner maga is bevallotta, hogy kedvenc helye volt, azonban határozottan tagadja, hogy bármi köze is lenne Maddie-hez.

A szemtanú állítása miatt az angol, portugál és német rendőrök egy nagyszabású kereső expedíciót indítottak. Átfésülték az egész gátat, felásták a földet, és abban bíztak, végre megtalálják a kislány holttestét. Úgy tűnt, hogy tényleg forró nyomon vannak.

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót Forrás: Origo

Most azonban megerősítette a rendőrség, hogy küldetésük sikertelen volt, nem találták meg a testet.

A Mirror értesülései alapján azonban a szakemberek szerint nagyon jó irányba kezdték meg a nyomozást, hiszen a bűnözők gyakran olyan helyre rejtik el áldozataikat, amelyet szeretnek és ahol biztonságban érzik magukat.