30 nőt erőszakolt meg egy pornósztár, mégis megúszhatja a börtönt

Ron Jeremy, pornó, pornósztár, felnőttfilm, szexfilm, pornószínész, pornós
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 27: Adult film stars Mary Carey, Ron Jeremy and Kayden Kross arrive at the premiere of Jeremy's new film "One-Eyed Monster", held at the Fine Arts Theater on April 27, 2009 in Beverly Hills, California. (Photo by Michael Tullberg/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A híres pornószínész, Ron Jeremy, súlyos demenciája miatt elkerülheti azt, hogy bíróság elé kelljen állnia. Mindezt úgy, hogy 30 rendbeli szexuális zaklatással vádolják – írja a DailyMail.
Vágólapra másolva!

Ahogy az már korábban megírtuk, 2020-ban jelentek meg az első vádak Ron Jeremy Hyatt ellen szexuális erőszak miatt. A férfi ártatlannak vallotta magát, és azt írta a Twitteren:

A színészt, 1996-ig visszamenően, több mint 30 szexuális bűncselekménnyel vádolják, amelyeket 15 és 51 év közötti nők ellen követett el.

A vád szerint volt olyan áldozata, akit álmában támadott meg, és volt, akit tárgyakkal erőszakolt meg, köztük egy 15 éves lányt.

Ron Jeremy és kollégái Forrás: Getty Images/2009 Michael Tullberg/Michael Tullberg

2020 júniusa óta letartóztatásban van egy Los Angeles megyei börtönben. Az óvadéka 6,6 millió dollár.

A férfi védői és az ügyészek által felkért szakértők azt állapították meg, hogy a férfi súlyos demenciában szenved,

és nincs bizonyíték arra, hogy színlelné a tüneteit.

Egy, az ügyben jártas ügyész szerint emiatt valószínűleg nem állhat bíróság elé Ron Jeremy.

Ron Jeremy a tárgyalásán 2020-ban Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/David Mcnew

A tervek szerint Ron január 17-én fog megjelenni a bíróságon, ahol hivatalosan is alkalmatlannak fogják nyilvánítani. Így az ellene indult eljárás fel lesz függesztve addig, amíg cselekvőképtelen.

Az állapotának a javulására azonban nagyon csekély az esély, így valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy mi az igazság.

A jelenleg 69 éves férfi a világ egyik leghíresebb pornósa, több mint 2000 filmben szerepelt. Ezzel a számmal ő tartja a világrekordot. Ezek mellett szerepelt még egyéb filmekben is, például a Keresztapa 3. részében és a Minden6óban.