Drámai felvételen, ahogy egy buszsofőr megmenti a diákot a biztos haláltól

Vágólapra másolva!
Az ohiói Dayton közelében lévő Tecumseh Local Schools buszsofőre megmentett egy diákot attól, hogy elüsse egy autó. A nő által megosztott videó szerint az iskolabusz megállt, hogy kitegyen egy diákot. Mielőtt azonban a fiatalember kiszállt volna a buszból, a sofőr észrevette, hogy egy jármű jobbról próbálja megelőzni a buszt és figyelmeztette a diákot, megmentve ezzel az életét.
Vágólapra másolva!

A buszsofőr a veszélyt látva kiabálni kezdett és megragadta a diák hátitáskáját, visszatartva attól, hogy a kocsi elé lépjen - írja a Fox News.

A szerencsés életmentésről készült felvételt a Tecumseh Local Schools a tanuló szülőjének engedélyével megosztotta, hogy felhívja a figyelmet a fokozott közlekedésbiztonságra a tragédiák elkerülése véget.

Az iskolabuszt vezető nőt többen hősnek tartják, nagyon sokan köszönték meg neki, hogy minden bizonnyal megmentette a diák életét.

A hatóságok egyúttal felszólították a közlekedőket, hogy legyenek tekintettel az iskolabuszokra az utakon, és soha ne előzzék meg őket, amikor megállnak, mert ilyen helyzetben könnyen bekövetkezhet egy tragédia.