Nyolcadikos diákkal szexelt egy konyhásnéni az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Fiatalkorú szexuális zaklatásával vádolnak egy konyhai dolgozót a New Fairfield-i iskolai körzetben Connecticutban. Az iskolai alkalmazott a vád szerint lefeküdt egy fiatalkorú diákkal és hónapokon keresztül meztelen fotókat és videókat küldött neki, és arra kérte, hogy ő is küldjön magáról.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Andie Rosafortot februárban tartóztatták le és vádolták meg szexuális zaklatással, kiskorú elcsábításával és kiskorú veszélyeztetésével, miközben a New Fairfield Public Schools-ban dolgozott.

Rosafort a New Fairfield Middle School büféjében dolgozott és állítólag már nyolcadikos korában kapcsolatba lépett a 14 éves áldozattal, majd kilencedikes korában szexuálisan bántalmazta őt.

Március 1-jén vádat emeltek ellene, de Rosafort minden vádpontban ártatlannak vallotta magát.

Az iskola a vádak napvilágra kerülése után kényszerszabadságra küldte az alkalmazottat, Rosafort pedig másnap felmondott.

A bírósági nyilatkozat szerint az áldozattal még nyolcadikos korában kezdett üzeneteket váltani egy közösségi média felületen.

Az üzenetekben nem volt semmi szexuális jellegű egészen 2022 szeptemberéig, amikor Rosafort állítólag azt üzente neki:

Majd küldött neki egy meztelen képet, az eskü alatt tett vallomása szerint.

A nő arról volt ismert, hogy "mindig az elsős fiúkkal beszélget", és már akkor elkezdett beszélgetni az áldozattal is, amikor az nyolcadik osztályos volt.

Miután az áldozat 2022 szeptemberében megkapta az első képet, megkérdezte Rosafortot, hogy a nő véletlenül küldte-e el neki a képet, és a nő állítólag egy másik fotó elküldésével válaszolt neki.

A nő rendszeresen kérte, hogy a képekért cserébe küldjön neki szexuális tartalmú videókat

- áll a nyilatkozatban.

Állítólag hónapokon keresztül folytatódott a képek és videók cseréje, egészen január 13-ig, amikor a kiskorú fiú váratlanul elment egy barátja bulijából, és furcsán viselkedett, miután visszatért.

Három nappal később a rendőrség nyomozást indított, amely során kiderült, hogy Rosafort állítólag szexuálisan zaklatta a tinédzsert egy terepjáróban, majd üzenetben megkérdezte tőle, hogy a barátai tudják-e, hol van - áll a nyilatkozatban.

A beszélgetést állítólag azzal az üzenettel zárta, hogy

A rendőrség közölte, hogy nyolc szexuális tartalmú videót találtak a gyanúsított telefonján.

A nyomozók megszerezték Rosafort mobiltelefonjának adatait, valamint egy Rosaforthoz köthető közösségi média-fiók bejegyzéseit is, és további fényképeket és videókat találtak - közölte a connecticuti rendőrség.

A bűnüldöző szervek február 17-én elfogatóparancsot adtak ki a nő ellen, aki három nappal később feladta magát.

A nőt százezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték és március 23-án kell ismét bíróság elé állnia.