Meghalt egy utas a fedélzeten, kényszerleszállást hajtott végre egy gép Pakisztánban

Vágólapra másolva!
Kényszerleszállást hajtott végre hétfőn egy Delhiből Dohába tartó utasszállító Pakisztánban, mivel egy utas meghalt a fedélzeten. A 60 éves nigériai férfi nem lélegzett és pulzusa sem volt, az egészségügyi személyzet a leszállás után már nem tudta megmenteni - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Tragédia történt egy indiai gép fedélzetén.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania Pakisztánban egy indiai légitársaság utasszállítójának, miután egy utas meghalt a fedélzeten.

Az eset az IndiGo Delhiből Dohába tartó járatán történt hétfőn. A repülő az eset miatt a karacsi Dzsinnah Terminal nemzetközi repülőtér felé fordult, miután a pilóta arról számolt be, hogy egy nigériai utas nem lélegzik, és nincs pulzusa - közölték a város repülőterének hatóságai. A 60 éves férfi rosszul érezte magát a felszállás után, azonban a kiérkező orvosi stáb a leszállás után halottnak nyilvánította.

A légitársaság elszomorítónak nevezte a halálesetet. India és Pakisztán meglehetősen rossz viszonyban áll egymással, a szomszédok három háborút vívtak 1947 óta. A múltban az indiai repülőgépek elkerülték a pakisztáni légteret.

- áll az IndiGo közleményében.