Rejtélyes módon halt meg egy amerikai cserbenhagyó gázoló

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt egy férfi miután elütött egy bicilkist, majd elhajtott vasárnap a Nevada állambéli Sparksban. A rendőrség és az orvosszakértők egyelőre nem tudják mi okozhatta a férfi halálát - írta a Fox News. 
Vágólapra másolva!

A cserbenhagyó és a későbbi áldozat, Zayven Mergan vasárnap ellopott egy teherautót a nevadai Sparksban. Miközben elhajtott, elütött egy kerékpárost, aki nem sérült meg, hanem beugrott a teherautó platójába, így "követte" a gázolóját. Mergan ezután újfent karambolozott, majd kipattant a teherautóból, és gyalog menekült tovább, nyomában a biciklissel.

Mergan pár háztömb után kifulladt, megállt, a biciklis utolérte, és próbálta meggyőzni a férfit, hogy várja meg a rendőröket. Mergan hozzávágott valamit, aztán ment tovább, de nem jutott messze, összeesett és meghalt.

A szemtanúk és a rendőrségi vizsgálat szerint

a biciklis nem bántotta Mergant, trauma nem volt a testén, ami erre, vagy a karambolban szerzett sérülésre utalna.

A rendőrség csütörtöki közleménye szerint Mergan valószínűleg "egészségügyi okok" miatt halt meg. A végleges orvoszakértői vélemény hetek múlva várható, ami magába foglalja majd a toxilógiai viszgálatot, ami megmagyarázhatja a halálesetet.

Címlapi képünk illusztráció!