Egy ausztrál nő megmérgezte a férjét, majd a hulláját a fagyasztóban rejtette el

Vágólapra másolva!
Egy észak-ausztráliai nő mérgezett kekszet adott a férjének, majd az eszméletlen férfit begyömöszölte a fagyasztóba. A gyilkos a kegyetlen tettét azzal indokolta, hogy a férje évek óta kegyetlenül bánt vele, rendszeresen megalázta, megverte és megerőszakolta – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Rebecca Payne, az észak-ausztráliai Walepupban élt a 68 éves férjével, Noel Paynenel. A kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, Noel ugyanis gyakran erőszakosan viselkedett a feleségével, akit szó szerint birtokolni akart. Ez abban is megnyilvánult, hogy

a nő testén 18-szor van feltetoválva a férfi neve, amire Noel kényszerítette.

Noel folyamatosan megcsalta Rebeccát, és egy kis idő után az egyik szeretőjét oda is költöztette a házukba.

Rebecca egy nap úgy döntött, hogy altatót tesz a férje sütijébe, amit Noel megevett, majd összeesett. A testét a nő a fagyasztóban rejtette el.

Az orvosszakértők nem tudták egyértelműen megállapítani, hogy a férfi az altatótól halt meg, vagy megfulladt a fagyasztóban.

A férfi kegyetlen viselkedését a szerető is megerősítette, elmondta, hogy Noel rendszeresen megverte és megerőszakolta őket.

"Csak magának akart megtartani. Ha Noel nem halt volna meg, az életem még mindig rosszabb lenne. Gyűlölöm Becet azért, amit tett, de az életem most jobb, mint volt" – mondta a szerető.

A bíróság akár életfogytiglani büntetésre is ítélheti a nőt a gyilkosságért.