Itt van Putyin üzenete a világnak

politics Horizontal
In this photograph taken on August 15, 2022 Russia's President Vladimir Putin addresses attendees of the Tavrida.ART festival via a video link at the Novo-Ogaryovo state residence, outside Moscow. (Photo by Pavel Byrkin / Sputnik / AFP) / *Editor's note : this image is distributed by Russian state owned agency Sputnik.*
Vágólapra másolva!
Oroszország nehéz időkön megy keresztül, de sokak szerint sosem voltak egyszerű idők. Ennek ellenére az országunk megmutatta erős egységét - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök az állami kitüntetések átadása előtt.
Vágólapra másolva!

Az orosz elnök szerint az ilyen időkben a nemzet összefog és új erővel emelkedik fel, lefektetve a spirituális alapokat és a gazdaság fejlesztésének lehetőségét. Kiemelte, hogy most kulcsfontosságú a fiatalok oktatása, hogy biztosítva legyen Oroszország jövője.

Vlagyimir Putyin szerint Ukrajna kilenc éve háborút folytat Forrás: AFP/Pavel Byrkin

Putyin kitért a háborúra is. Szerinte az ellenség kilenc éven keresztül háborút folytatott Oroszországgal, ezt a folyamatot próbálta meg Moszkva lezárni a különleges katonai művelet elindításával.

Kijelentette, hogy a Donbasz és lakosai sikeresen verték vissza az ukrán támadásokat ez idő alatt.

Elmondta azt is, hogy hálásnak kell lenni a különleges katonai műveletekben résztvevő összes katonának. Hozzátette, hogy a haza védelme és a nemzeti érdekek előtérbe helyezése mindig is az oroszok jelleméhez tartozott.