A pedofil ragadozó Epstein barátja rengeteg pénzt adott Joe Bidennek

crime assault Horizontal
(FILES) In this file evidence photo taken on September 28, 2021, from the US District Court for the Southern District of New York shows British socialite Ghislaine Maxwell and US financier Jeffrey Epstein. - Ghislaine Maxwell was sentenced to 20 years in prison by a US judge on June 28, 2022, for helping the late disgraced financier Jeffrey Epstein sexually abuse girls. The term, handed down in the Manhattan federal court, means the 60-year-old former socialite will spend much of the rest of her life in jail. (Photo by Handout / US District Court for the Southern District of New York / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / US District Court for the Southern District of New York" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök újraindulási kampánya hatalmas, hatszámjegyű adománnyal lett gazdagabb Reid Hoffman milliárdos jóvoltából, akiről nemrég derült ki, hogy 2014-ben a szexuális ragadozó, pedofil Jeffrey Epstein magánszigetére látogatott.
Vágólapra másolva!

Hivatalos adatok szerint, a LinkedIn társalapítója április 26-án 699 600 dollárt utalt a Biden Victory Fund-nak, annak az alapítványnak, ahova bárki utalhat, aki támogatni szeretné az elnök újraindulását.

A szexuális ragadozó Jeffrey Epstein és bűntársa Ghislaine Maxwell Forrás: AFP/Handout

Érdekes, hogy az összeg alig egy héttel azelőtt érkezett be a számlára, mielőtt megjelent a Wall Street Journal magazinban, hogy a tech-milliárdos 2014-ben ellátogatott Epstein hírhedtté vált szigetére, ahol rengeteg szexuális bántalmazás és visszaélés történt.

A jelentés szerint egyszer járt ott, a második utazást már nem tudta összehozni.

Hoffman nem tagadta, hogy járt ott, de nem is kommentálta az esetet. Azt mondta, „nagyon fájó pont neki az, hogy együtt mutatkozott Epsteinnel, hiszen bár utoljára 2015-ben beszéltek, minden olyan gyűjtés, esemény, ahol a pedofil Epsteinnel együtt részt vett, segített a férfinak, hogy minél hitelesebbnek tűnjön és jobban elfogadják. Ezzel pedig közvetve hozzájárult ahhoz, hogy később derüljön ki az igazság".

2015-ben viszont még meghívta Epsteint a Szilícium-völgybe egy vacsorára. Ugyanezen évben Hoffman részt vett egy Biden által szervezett állami vacsorán is.

A LinkedIn társalapítójáról a FoxNews korábban megírta, hogy sokszor olyan alapítványoknak küld pénzeket, amik az árnyékban működnek és nem kell nyilvánosan elszámolniuk pénzügyeikről.

2018-ban így is elnézést kellett kérnie, hogy egy olyan csoportot támogatott, ami nyíltan vádolta az egyik alabamai jelöltet azzal, hogy az oroszok pénzelik őt. Hoffman 2020-as választások idején 1,5 millió dollárral támogatta Biden alapítványát. Mint látszik, ezek a támogatások járhatnak előnyökkel.

Csak tavaly ötször látogatott el a Fehér Házban a tech-milliárdos, ebből egyszer akkor, amikor a francia elnök, Emmanuel Macron is ott járt.