Megdöbbentő: Ukrajna szándékosan a mészárszékre küldi saját embereit

conflict army war TOPSHOTS Horizontal orosz ukrán háború
Ukrán tüzér egy D-20-as tarackal Bahmut közelében
Vágólapra másolva!
Ukrajna kapitulációja megnyitná a béke felé vezető utat, de Washington és Kijev nem akar békét – jelentette ki Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács helyettes elnöke, az orosz elnök bizalmasa.
Vágólapra másolva!

Medvegyev rámutatott arra is: az ukrán ellentámadás szünet nélkül zajlik, „szerencsétlen ukrán emberek ezreit küldve a mészárszékre". Az alelnök szerint Ukrajna kapitulációja esélyt adna a béke megteremtésére, de sem Washington, sem Kijev nem szeretné így lezárni a konfliktust, „nem akarnak békét".

Telegram-bejegyzésében az orosz politikus azt írja:

a kijevi rezsim mostanra „posztmortális rothadás állapotában van", menthetetlen.

Medvegyev a fentiekkel a Biden-kormányzat amerikai kongresszushoz intézett legutóbbi kérését kommentálta, mely szerint további 13 milliárd dolláros katonai gyorssegélyt biztosítanának Kijevnek.

A világ felvilágosult része – fogalmazott – megborzongott, amikor megtudta, hogy „a 404-es országból" több tízmilliárd dollárt „utalnak ki a zombiknak", feleslegesen.

„A lángoló nyugati tankokban rekedt kamikazék ezt a pénzt már nem látják, csak a halált" – tette hozzá, „gerontofilnak" nevezve az amerikai Demokrata Párt „elitjét".