Az egész világ Joe Biden alelnöknőjén nevet - videó

Kamala Harris, Joe Biden, V4NA
Joe Biden amerikai elnök és Kamala Harris alelnök népszerűsége egyre csak csökken
Vágólapra másolva!
Egyre több olyan videó kerül ki a világhálóra, amin az Egyesült Államok alelnöke a viselkedésével nevetség tárgyává válik.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok alelnöke már egy mémnek számít a közösségi oldalakon a rendkívül furcsa, már már hisztérikus nevetésének, illetve a tehetségtelen szónoklatainak köszönhetően. Valaki még egy videót is készített, amiben több mint egy percen keresztül nézhetjük, ahogy Kamala Harris felhőtlenül nevet a kamerába, a legkülönbözőbb rendezvényeken.

@hoeishactivities2.0 No cause one thing about me i’m gone LAUGHHHH #foryou #fyp #laughter #laughing #kamalaharris #vpharris ##kamalaharrislaughing #lmfao #funny #HolidayOREOke ♬ original sound - hoeishactivities2.0

Az alelnök asszony az interjúk mellett az általa igen komolyan vett kérdésekkel kapcsolatban sem türtőzteti magát.

Kamala Harris egy, a lengyel elnökkel, Andrzej Dudával tartott közös sajtótájékoztató során rendkívül jó hangulatban, nevetgélve válaszolt

egy lengyel újságíró kérdésére, aki az orosz vezetők felelősségre vonásáról, illetve az Egyesült Államok által rendszeresen hangoztatott nemzetközi jog megszegésének következményeiről kérdezte az alelnököt.

A találkozó nem mellesleg az ukrajnai háború kitörése után nemsokkal történt meg, 2022 márciusában, amikor volt olyan nap, hogy 24 óra leforgása alatt több mint 140 ezer ember lépte át a lengyel-ukrán határt, így keresve menedéket a háború pusztítása, és a háborúzó felek civilekkel szemben elkövetett visszaélései elől - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

De az alelnök nem zárkózott el attól sem, hogy korábban egy interjú során az elektromos iskolabuszokról áradozzon, illetve arról, hogy mennyire imádja ezeket a járműveket. Azt nem árulta el, hogy miért, azonban majdnem egy percen keresztül sikerült ódákat zengenie egy egyenlőre elég kevéssé elterjedt járműről. Emellett pedig egy szívmelengető történetet is megosztott, a közönségével, amelyben elárulta, hogy ő maga is iskolabusszal járt napi szinten iskolába.

Az elektromos iskolabusz program ugyanakkor

valószinűleg nem fog az alelnök sikeres projektjei közé tartozni,

ugyanis az ilyen járműveket gyártó vállalat nemrég a nehéz piaci körülményekre hivatkozva csődvédelmet kért.

Azonban Harris nem csak az iskolabuszokért rajong. Elkötelezett híve a Venn-diagrammoknak is. Ez abból is látszik, hogy amikor tudja, szóba hozza őket, legtöbbször akkor is, hogyha egyáltalán nem vágnak a témába. Rendszerint miközben a diagramm típusról beszél, Kamala Harris kéjes mosollyal az arcán köröket is mutat, ezzel bemutatva, hogy milyen is egy Venn-diagram.

Azonban Kamala Harris sok esetben a

beszéde közben is rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza magát

azzal, hogy belezavarodik a mondandójába, majd elkezdi különböző módokon ismételgetni a korábban elmondott szavakat.

@nightowl_politics Kamala Harris Cringe moments | #kamalaharris#nancypelosi#usa#america#donaldtrump♬ Originalton - NightOwl

A beszédek során pedig

többször is előfordult, hogy miután belebakizott a szövegébe, az alelnök hahotázni és az ujjával mutogatni kezdett.

Máskor pedig megerősítve azt a korábban sokszor hangoztatott pletykát, miszerint Kamala Harrist valójában senki sem ismeri, kénytelen volt egy egyeztetés során bemutatnia saját magát. A videóban az alelnök, aki addigra már több mint fél éve hivatalban volt, azt mondta,