A testének több mint a fele megégett annak a nőnek, akit a férje gyújtott fel

Egy nő súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor a férje gyúlékony folyadékot öntött rá, majd felgyújtotta,
From left: son Cameron Kennedy and mom Anna Willis
Vágólapra másolva!
Egy alabamai férfi sikoltozásra lett figyelmes hajnalban, nem sokkal később vette észre, hogy a saját édesanya az, aki lángoló ruhában kért segítséget. Később kiderült, hogy a nőt a saját párja gyújtotta fel, miközben aludt. A nő testének több mint a fele súlyosan megégett, napokig mesterséges kómában tartották – írja a People.
Vágólapra másolva!

Az alabamai rendőrök augusztus 8-án hajnali fél négykor riasztották a mentősök, miután egy súlyosan megégett nőt, Anna Willist láttak el egy lakóparknál. Az tragikus esemény részleteit a megégett nő testvére mesélte el a közösségi oldalán.

Annát alvás közben a saját férje locsolta le gyúlékony folyadékkal, majd felgyújtotta.

A megtámadott nő, Anna, és a fia, Cameron, aki megmentette őt Forrás: GoFundMe

Az elképzelhetetlen kínokat átélő nő kirohant a lakásból és kiabálva kért segítséget. Ezt hallotta meg nő 21 éves fia, aki éppen az egyik barátjánál volt, aki szintén a lakóparkban lakik. A fiú odarohant az anyjához és az ingével próbálta eloltani. Nem sokkal később a mentők is megérkeztek, akik ellátták az asszonyt és kórházba szállították.

Anna testének több mint az 50%-a súlyosan megégett, ezért az orvosok négy napig mesterséges kómában tartották.

Riley Willis, a férfi, aki felgyújtotta a saját feleségét Forrás: Morgan County Sheriff's Office

A nő férjét, Riley Willist, letartóztatták családon belüli erőszakért és gyújtogatásért. A nő lánya reméli, hogy az apja hosszú időre börtönbe fog kerülni, amiért megpróbálta megölni az anyját.