Joe Biden megint elaludt egy fogadáson - videó

Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök hétfőn a tűzvész által sújtott Hawaiira látogatott. Itt szokásához híven az elnök azt sem tudta, hogy hol van, mindezek mellett pedig durván megsértette Maui lakosait. Rengetegen kinyilvánítottak a nemtetszésüket is az elnök látogatása során. A botrányos hétfői látogatásról most előkerült egy újabb felvétel, amin az látható, ahogyan az amerikai elnök Hawaiin alussza csendes álmát.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn Joe Biden elnök elutazott a tűzvész által sújott Mauira Hawaii államba. Itt botrányosan viselkedett, azt sem tudta Biden, hogy éppen hol van.

A fogalmatlan Joe Biden botrányt botrányra halmoz Forrás: MTI/AP/Evan Vucci

Mindezek mellett Biden vérig sértette a helyikeket, akkor amikor az évtizedek óta nem látott hawaii tűzvészt egy kis konyhatűzhöz hasonlította.

A közösségi oldalakon most egy újabb botrányos videó látott napvilágot, amin az látható, ahogyan az Egyesült Államok elnöke ismét csendes álmát alussza a hawaii látogatása során.

Joe Bidentől ez nem meglepő, ugyanis az amerikaI elnök kimerítő munkája közben rendszeresen szokta pihentetni a fáradt szemeit. Az amerikai elnök már szunyókált fontos ENSZ-konferencián, különöböző üléseken és államfőkkel és miniszterelnökökkel tartott sajtótájékoztatón is.