Kegyeletsértően viselkedett Joe Biden Hawaiion, hatalmas botrány lett belőle

Hawaii Maui, Breitbart, tűzvész, erdőtűz, hawaii tűzvész, Lahaina
-
Vágólapra másolva!
Keményen kritizálják az amerikaiak Joe Biden amerikai elnököt, amiért kegyeletsértő magatartást tanúsított a Hawaii-szigeteken bekövetkezett erdőtüzekkel kapcsolatban, írja a Breitbart.
Vágólapra másolva!

Az Origo is beszámolt arról, hogy

Joe Biden amerikai elnök a Hawaii-szigeteket letaroló erdőtüzeket konyhai balesethez hasonlította.

Eleve érthetetlen, hogy ilyen magas rangú vezető politikusnak, mint az amerikai állam első számú vezetőjének, az elnöknek miért is tartott ilyen sok ideig, hogy azonnal magához ragadja a kezdeményezést, a katasztrófa elhárításának az élére álljon és meglátogassa a katasztrófa sújtotta régiót. Viszont, amikor ez mégis megtörtént, abban sem volt köszönet, miután a következő botrányos nyilatkozatot tette az amerikai elnök a tragédiával kapcsolatban:

- mondta Joe Biden.

A nyilatkozat hatalmas botrányt okozott a tengerentúlon, amelyet úgy néz ki, a helyiek sem hagytak szó nélkül. A Breitbart írt arról, hogy egy hawaii munkagépkölcsönző vállalkozás a következő szatirikus üzenetet fogalmazta meg az elnök számára a katasztrófa sújtotta régióból:

- áll a hirdetőtáblán elhelyezett üzenetben, amelyet közzé is tettek Facebook-on.

A vállalat itt nem állt meg, a posztnak ugyanis kísérőszöveget is adtak:

"A valódi együttérzés mindig jobb, mint a színlelt. Nem mindig minden Önről szól, elnök úr!"

Egy X(Twitter)-felhasználó is megosztotta a hirdetőtáblát, aki ezenfelül még emlékeztetett,

a tűzvészben legalább 1000-en eltűntek és 115-en meghaltak.

Nem ez az első és sajnos nem is az utolsó fejezet abban a "tragikomédiában", amelyet Biden művel a Hawaii-szigetek meglátogatásával kapcsolatban. Egy másik X-felhasználó osztott meg egy hasonlóan botrányos helyzetet, amelyen az látszik és egyúttal hallható, hogy

Joe Biden amerikai elnök azon poénkodik a tűzvész sújtotta szigeten, hogy forró a lába alatt a talaj.

A mostani botrány pedig nincs közel két hete annak, amikor Joe Biden egyszer már feldühítette az amerikaiakat a Hawaii-tragédiával kapcsolatos botrányos magatartásával.

- írta akkor egy X-felhasználó, miután reagált arra a videóra, amelyben újságírók tájékoztatást kérnek Bidentől a tűzzel kapcsolatban, mire az elnök csak egy rövid és lekezelő "nemmel" válaszolt.