Lezuhant egy kisrepülőgép egy babaváró bulin, egy ember meghalt - videó

Vágólapra másolva!
A mexikói Sinaloa államban végzetes fordulattal ért véget egy fiatal pár babaváró bulija: épp a családjukkal és a barátaikkal várták, hogy ünnepélyes keretek között kiderüljön, hogy születendő gyermekük neme, amikor bekövetkezett a tragédia, amiről videófelvétel is készült - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A boldog pár ahhoz, hogy felfedjék kisbabájuk nemét egy kisrepülőt bérelt fel, hogy az abból kiáramló porral rántsák le a leplet róla. A repülőgép megközelítette a leendő anyukát és apukát és rózsaszín füstöt eresztett ki a törzséből - jelezve, hogy lányuk lesz, mire a szerelmespár örömujjongásban tört ki és megcsókolták egymást.

Ugyanebben a pillanatban azonban a kisrepülő hirtelen felfelé lőtt és az oldalára fordult, miközben az egyik szárnya a levegőben összecsuklott, ami miatt teljesen irányíthatatlanná vált. A videón látszódik, ahogy a közeli pálmafák között elzúg a gép, ami végül

egy közeli parkoló mellett csapódott a földbe, mindezt pedig a boldog pár és szeretteik először észre sem vették.

A kisrepülőn egy személy utazott, a 32 éves pilóta, akire a roncsok között találtak rá. Bár azonnal kórházba szállították, az életét már nem tudták megmenteni - írja a DailyMail.