Egy férfi brutálisan megvert egy idős nőt a saját botjával - videó

Harlemi verekedés
Vágólapra másolva!
Kegyetlen támadásnak lehettek tanúi egy metróállomáson az éppen ott lévő emberek, ugyanis egy férfi minden ok nélkül megtámadott egy idős nőt. A férfi hosszú percekig verte a nőt, aki a földön fekve küzdött az életéért. A támadás után a férfi elmenekült, a rendőrség keresi – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Szeptember 1-jén hajnali kettő óra után nem sokkal a New York-i Harlem metróállomáson egy férfi odament egy 60 éves asszonyhoz, akit az esernyőjével elkezdett verni.

A nő megpróbált védekezni, amihez a botját használta, azt azonban a férfi elvette tőle és azzal folytatta a verést.

A fa bottal több mint 50-szer megütötte áldozatát a fején, a hasán, a lábán és a karján. Az ütések hatására a bot szétesett, azonban a férfi ekkor sem hagyta abba a verést, az öklével folytatta azt.

@nbcnewyork

A woman was brutally beaten with her own cane inside a Manhattan subway station, police said, and the shocking attack was captured on video. FULL STORY at the link in our bio. #nbc4ny #nyc #nycsubway

♬ original sound - NBC New York

Végül, amikor a nő már mozdulni sem tudott, még belerúgott párat, majd elmenekült a helyszínről. Az asszonyt korházba szállították, ahol jelenleg stabil az állapota. A férfit a rendőrség azóta is keresi.