Eltávolították a tamponokat az egyetemi férfi mosdókból, őrjöngésbe kezdtek a baloldaliak

homosexuality demonstration discrimination Horizontal
A demonstrator taking part in an LGBTQ pride march wears a combination EU-rainbow flag in Berlin on June 26, 2021. (Photo by John MACDOUGALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy maréknyi baloldali aktivista őrjöngött egy dél-karolinai egyetemen, miután az intézmény vezetése úgy döntött, hogy eltávolíttatja a női higiéniás eszközöket a férfi mosdókból, írja a Fox News. 
Vágólapra másolva!

A Clemson Egyetem diákjai a héten felvonulást tartottak, hogy tiltakozzanak a női higiéniai termékek eltávolítása ellen a férfi mosdókból az egyetemen - írja a Fox News.

A sorsdöntő eseményen nem vettek részt többen 50 darab LMBTQ-aktivistánál.

Az ügy előzménye, hogy a Republikánus Párt ifjúsági szervezetének tagjai X-en, korábban Twitter-en hívták fel a szélesebb közvélemény figyelmét arra, hogy a Clemson Egyetemen az "igazán fontos problémákkal" is foglalkoznak.

- írták.

A bejegyzést LMBTQ-aktivisták is kiszúrták, akik ezt követően a jobboldali aktivisták "elszámoltatását" követelték, amiért "megbocsáthatatlan" sérelmeket okoztak a transzközösségnek. Erre jött az intézmény válasza, hogy

leszerelték az adagolót, mire válaszul "igazságmenetet" szerveztek az LMBTQ-propagandisták.

A Clemson dékánja és a hallgatói ügyek elnöke, Chris Miller úgy reagált a tiltakozásra, hogy megerősítette az egyetem elkötelezettségét a szólásszabadság mellett.