Hősies fiatal izraeli lányok százai harcolnak a Hamász muszlim terroristái ellen

izrael, harc, tiktok, katonalányok táncolnak
Vágólapra másolva!
Tartalékos katonák ezrei válaszoltak arra a felszólításra, hogy fegyverrel védjék meg Izraelt. Több száz nő is csatlakozott, hogy harcolhassanak a Hamász fanatikusai ellen. A MailOnline-nak nyilatkozó bátor katonák között van olyan, aki a háború előtt stewardess-ként, más tudományos kutatóként dolgozott, de akad olyan is, aki éttermet vezetett.
Vágólapra másolva!

A MailOnline-nak nyilatkozó férfiak és nők mindannyian letöltötték a 32 hónapos kötelező katonai szolgálatot, de válság idején a zsidó állam védelmére kell fegyvert ragadniuk.

– mondta a 22 éves, Tel Avivból származó Tamar a MailOnline-nak, hozzátette: "Általában európai és észak-amerikai járatokon dolgozom. De most visszatértem a hadseregbe. Hadnagy vagyok. Ez az első harci bevetésem és készen állok arra, hogy megvédjem Izraelt ".

A 32 éves haifai kutató, Jonathan a legtöbb idejét azzal tölti, hogy mikroszkópon keresztül az emberi evolúciót vizsgálja, most pedig tagja annak a csapásmérő osztagnak, amely a Hamász elpusztítása érdekében a Gázai övezetbe vonul.

Jonathan, akinek édesanyja az ausztráliai Melbourne-ből származik, a következőket mondta a MailOnline-nak:

Az újoncok állításuk szerint a katonák korának és foglalkozásának különbözősége miatt az egységek inkább családként, mintsem szakaszként működnek.

A 22 éves jeruzsálemi Shoham a következőket mondta a MailOnline-nak:

Egy, a Bat Heferből származó 23 éves lány "egy nap Londonban szeretnék élni és dolgozni. De egyelőre harcolnom kell a hazáért, harcolnom kell Izraelért".