Újabb drámai hírek a magyar kislányokról, akiket Hamász terroristák raboltak el

Vágólapra másolva!
Interjút készített Kulifai Máté, a Hetek lapszerkesztője azzal az izraeli-magyar kettős állampolgárságú édesanyával, akinek két kislányát elrabolta a Hamász és azóta is fogva tartja. A Hír TV Napi aktuális című műsorában kapcsolták a lap újságíróját.
Vágólapra másolva!

Kulifai Máté elmondta, az édesanya beszámolt neki a tragikus napról, először riasztás jött a telefonra, hogy Izraelt rakétatámadás érte. A lányai éppen a volt férjénél voltak és felhívta őt, hogy jól vannak-e a lányok, akkor még azt az információt kapta, hogy minden rendben van, de később a nővére hívta, hogy nagyon nagy a baj, már arról érkeztek felvételek, hogy Gázában fotózták le a lányokat, átöltöztetve, egy matracon zokogva és sérülten feküdtek, azaz a Hamász dzsihadistái túszul ejtették a két kislányt. Mind az anyuka, mind a kislányok magyar-izraeli állampolgárok.

A képen látható fiúval kapcsolatban az újságíró elmondta, őt arra akarták kényszeríteni, hogy a segítségével kicsalogassák a kibucban a szomszédokat a magukra zárt ajtók mögül (...) ez sokszor sikerült is, aki előbújt, azt agyonlőtték.

- tette hozzá.