Három diák brutálisan meggyilkolt egy hajléktalant Németországban

Vágólapra másolva!
Egy hajléktalan férfit brutálisan meggyilkoltak egy békés lakónegyedben a németországi Horn-Bad Meinbergben. Alig tizenkét órával később a rendőrség elfogta a feltételezett gyilkosokat - három fiút, akik szinte még gyerekek.
Vágólapra másolva!

A gyanúsítottak mindössze 14 és 15 évesek. A három diák egy videóban árulta el magát, amelyben a halálos támadással hencegtek.

A gyilkossági csoport még tizenkét órája sem nyomozott, amikor egy fontos tanú jelentkezett a rendőrségen a döntő vallomással.

Ő látta a parkban történt bűncselekményről készült videofelvételt, és felismerte rajta az egyik fiatal kínzót.

Alexander Görlitz ügyész azt mondta:

A helyet, ahol a holttestet megtalálták, egy sátorral védik, és piros-fehér szalaggal kerítették el. Fehér védőruhába öltözött igazságügyi szakértők vizsgálják a helyszínt.

Nem sokkal később a nyomozók letartóztattak két 15 éves fiatalt.

A fiatal orosz és egy vele egykorú török beismerte a hajléktalan férfi elleni erőszakorgiát. Az áldozat holttestének boncolását péntekre tűzték ki.

Csütörtök este aztán a két tinédzser vallomásai egy másik bűntárshoz vezettek.

A 14 éves német-török származású férfit a szülei otthonában tartóztatták le. A detmoldi ügyészség előzetes letartóztatás elrendelését kérte a trió ellen. A pénteki nap folyamán a diákokat a kerületi bíróságon hallgatják meg.

A brutális cselekménnyel kapcsolatban számos kérdés még tisztázatlan, beleértve az események pontos időpontját és sorrendjét - írta a Bild.