Nagy a baj: Itt van Oroszország félelemetes bejelentése

Ukrajna, orosz-ukrán háború, háború, 2023.11.19., Military mobility of Ukrainian army in Donetsk Oblast Russia,Ukraine,war Horizontal
DONETSK OBLAST, UKRAINE - 18 NOVEMBER: Ukrainian soldiers fire artillery at their fighting position in the direction of Bakhmut, Ukraine, 18 November 2023. Diego Herrera Carcedo / Anadolu (Photo by Diego Herrera Carcedo / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője megerősítette az orosz sajtónak Vlagyimir Putyin szavait, miszerint az orosz elnöknek valós információi vannak arra vonatkozóan, hogy a szankciók hatástalansága miatt a Nyugat szabotázshoz folyamodhat.
Vágólapra másolva!

A Ria Novosztyi arról ír, hogy Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője elmondta Pavel Zarubin televíziós újságírónak adott interjújában, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nem véletlenül állítja azt, hogy a Nyugat szabotázshoz folyamodhat a szankciók teljes hatástalansága miatt.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője Forrás: AFP/Sputnik/Sergey Guneev

Mint mondta Peszkov, az elnök bizonyos információkkal rendelkezik, oka van erről beszélni.

Peszkov azt is megjegyezte, hogy a nyugati országok szenvednek, mert a korlátozások nem a várt módon sújtják Oroszországot.

Oroszországnak a lehető legjobban összpontosítania kell, mivel a nyugati országok továbbra is keresik a nyomásgyakorlás lehetőségeit. Szerinte ezek az államok cinikusan viselkednek, nem vetnek meg semmit és sok mindenre képesek.

Putyin többször is hangsúlyozta, hogy Oroszország megfékezésének és gyengítésének politikája az Egyesült Államok és az Európai Unió hosszú távú stratégiája, a szankciók pedig komoly csapást mértek az egész világgazdaságra. Szerinte a Nyugat fő célja, hogy emberek millióinak életét rontsa.

Ugyanakkor szerinte Oroszország sikeresen túljut a korlátozó intézkedések következményein.